V uměleckém videu "I Like You (A Happier Song)" našel Post Malone v Doja Cat svou múzu

29.07.2022 18:22 - Kateřina Spacek | foto: Mercury Records

Post Malone v nejnovějším videoklipu prožívá éru Vincenta Van Gogha. A co by to bylo za umělce bez múzy? Ve snímku k singlu "I Like You (A Happier Song)" plní tuto roli jeho muzikantská kolegyně Doja Cat, která jiskří inspirací v nekonečném poli, zatímco její tělo pokrývají strategicky rozmístěné trsy květin.

V klipu režiséra vystupujícího pod pseudonymem Child. vystupuje Malone jako malíř tvořící ve vzdušném ateliéru vytapetovaném Van Goghovými květy. Pokrytý barvami usilovně pracuje na svém poslání dokončit několik děl. Dvojice umělců však není ve své rozkvetlé krajině sama. Po celém poli se potulují dvojice milenců zachycených v různých podobách objetí.

"I Like You (A Happier Song)" je třetím singlem ze zpěvákova nedávno zveřejněného čtvrtého studiového alba "Twelve Carat Toothache". Doja Cat se na desce objevila po boku řady spolupracovníků, mezi něž patří dále Gunna, Fleet Foxes, Kid Laroi, The Weeknd a Roddy Ricch, který se k Postymu připojí i na nadcházejícím turné.

A kdy bude do světa vypuštěno nové album? Fanoušci určitě zajásají, protože to bude už v pátek, tedy 30. července. Prozatím se můžete podívat na nový klip naplněný samou pozitivitou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY