D72 & Natalie Gioia společně natočili charitativní singl "For Our Freedom" na pomoc Ukrajině

15.06.2022 17:54 - Jaromír Koc | foto: Natalie Gioia

Válka na Ukrajině nenechává chladným ani hudební průmysl, a mnoho umělců tak v posledních týdnech ukazuje nejen morální podporu, ale i pomoc prostřednictvím nejrůznějších charitativních akcí. V rámci taneční scény je to například německý projekt D72, který spojil síly s ukrajinskou zpěvačkou, jež si říká Natalie Gioia. Společně pro dobrou věc natočili singl "For Our Freedom".

D72 & Natalie Gioia - For Our Freedom
© Black Hole Recordings
Natalie je rodačkou z Kyjeva, takže celý konflikt vnímá a sleduje takřka z první linie. Poslední měsíce se tak trápí obavami o své nejbližší a v rámci možností se nyní rozhodla alespoň trochu pomoci. Oslovila německého DJe a producenta Dirka Wershofena (aka D72) a vydavatelství Black Hole Recordings. Vznikl tak taneční charitativní singl "For Our Freedom", jehož veškerý výtěžek jde na konto Aktion Deutschland Hilft, z kterého je financováno zázemí a náklady spojené s pomocí ukrajinským uprchlíkům v Německu.

Emotivní píseň, která je koncipována jako dopis dcery matce, ve kterém nechybí víra v triumf lidského ducha nad krutostí války a v budoucnost svobodné Ukrajiny, doprovází neméně dojemné video. Výše uvedení si pro jeho natočení vybrali historickou část Kyjeva a pokusili se zachytit aktuální rozpoložení obyvatel tohoto města.

Klip k songu "For Our Freedom" najdete níže, přispět poslechem nebo stažením empétrojky můžete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY