Guns N' Roses v Letňanech odehrají více než tříhodinový koncert

14.06.2022 12:27 - Jiří V. Matýsek | foto: Geffen Records

Kvůli covidu (jak jinak) odložené světové turné Guns N' Roses jede už na plné obrátky a nezadržitelně se blíží i jeho pražská štace. V plánu je na tuto sobotu 18. června na letiště v Letňanech. A podle informací, které zveřejnila pořádající agentura LiveNation, a rovněž podle toho, co odhalily již odehrané sety na evropské půdě, to nebude jen tak ledajaké vystoupení.

Pokud si chcete doplnit sbírku CD či LP GNR nebo se oháknout do trička, mikiny, čepice..., velkou nabídku všeho možného od této kapely najdete v našem shopu.

Kapela totiž slibuje tříapůlhodinovou show plnou dnes již klasických hitů, ale i raritních coverů. Na předchozích zastávkách tak došlo například na "Back In Black" od AC/DC nebo "I Wanna Be Your Dog" od The Stooges, nechyběly stálice repertoáru Guns "Live and Let Die" či "Knockin' On The Heaven's Door".

Americká skupina, která na jednom pódiu spojuje tři původní členy - zpěváka Axla Rose, kytaristu Slashe a basáka Duffa McKagana -, pochopitelně nebude na pódiu sama. Maraton hudby odpálí dvojice supportů. Původně ohlášená formace syna kytaristy Eddieho Van Halena Mammoth VH musela své vystoupení odvolat z logistických důvodů, náhrada je nicméně dostatečná. Je jí mladá blues-hardrocková parta Tyler Bryant & The Shakedown, jedna z velkých nadějí tohoto stylu. To druhá předkapela, Gary Clark Jr., je již zavedeným jménem a chlubit se může hned čtyřmi cenami Grammy. I ta vychází z blues, kombinuje jej ale i se soulem, r'n'b či rapem.

Vstupenky jsou stále k dispozici v prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY