Nové desky 23/2022 - od George Ezry přes Carrie Underwood po Nikol Bókovou

15.06.2022 08:00 - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Sony Music

Teplé dny se blíží a vy se můžete osvěžit novinkou čerstvé držitelky Anděla Nikol Bókové, návratem Carrie Underwood ke country, sympaťákem Georgem Ezrou, ohlédnutím se Neneh Cherry, rockovými riffy Michaela Monroea a Motionless In White, Nickem Mulveym nebo ípíčky od Kelly Clarkson a Of Monsters And Men.
V pátek 10. června vyšly tyto nové tituly:

George Ezra - Gold Rush Kid
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk pop / surf rock / soul

George Ezra - Gold Rush Kid
Stejně jako v případě druhé desky "Staying At Tamara's" i u té třetí potřeboval Georgre Ezra na přípravu celkem čtyři roky. Věrný zůstává i svému dlouholetému spolupracovníkovi, jímž je hudebník a producent Joel Pott, jež má na svědomí také alba Shury, Mabel, You Me At Six nebo Toma Walkera. Společnými silami připravili celkem dvanáct písniček, ve třech z nich je ještě doplnili Stuart Price, Barney Lister a Daniel Moyler. Výsledek sdílí anglický hudebník na speciálním miniwebu alba a vychutnat si je budeme moci i naživo - v únoru George zahraje v pražské Sportovní hale Fortuna. CD i LP si můžete pořídit v našem shopu.


Neneh Cherry - The Versions
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / hip hop / soul / trip hop

Neneh Cherry - The Versions
Ačkoli se Neneh Cherry nejvíce proslavila duetem "7 Seconds" s Youssou N'Dourem, zaznamenala úspěch i coby sólová interpretka díky hitům jako "Woman" nebo "Manchild". Nyní se rozhodla, že některé ze svých písniček občerství novou krví a přizvala si k jejich nahrání své kolegyně. Na spolupráci jí kývly Robyn, Sia, Anohni, Mapei, Greentea Peng, Jamila Woods, Tyson, Sudan Archives, Seinabo Sey a Kelsey Lu. Jakou jiskru písničky dostaly, zjistíte na YouTube profilu hudebnice.


Carrie Underwood - Denim & Rhinestones
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: country

Carrie Underwood - Denim & Rhinestones
Carrie Underwood si letos přidala do sbírky další Grammy, ovšem vzhledem k tomu, že to bylo za album "My Savior", získala ji v kategorii pro ni poměrně netypické - Best Roots Gospel Album. Americká countryová superstar nyní nicméně vydává svoji devátou řadovku "Denim & Rhinestones", která se opět nese v typickém country rocku. Pokračuje na něm ve spolupráci s Davidem Garciou, s nímž nahrála dvě předchozí desky, druhým důležitým spolupracovníkem byla její kolegyně a spoluautorka většiny z dvanácti songů Hillary Lindsey. Ve studiu je pak doplnili ještě špičkoví muzikanti jako Ilya Toshinskiy, Aaron Sterling, Bryan Sutton nebo Stuart Duncan. Výsledek Carrie sdílí na svém YouTube profilu.


The Rolling Stones - Licked Live In NYC
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Rolling Stones - Licked Live In Nyc
The Rolling Stones vydávají multiformátovou živou kolekci "Licked Live in NYC". Nahrávka zachycuje jejich kompletní vystoupení z ledna 2003 v Madison Square Garden v New Yorku, jež skupina odehrála ke čtyřicátému výročí existence. Kolekce obsahuje čtyři dříve nedostupné skladby ("Start Me Up", "Tumbling Dice", "Gimme Shelter" a "Sympathy For the Devil" plus tři další z amsterdamské show, to vše doplňují dříve nezveřejněné záběry ze zkoušek. Album vychází ve všech formátech, detaily naleznete na YouTube profilu kapely.


Tip týdne

Nikol Bóková - Elements
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba / jazz

Nikol Bóková - Elements
Letošní držitelka Anděla za Nejlepší jazzové album, kterým bylo loňské "Prometheus", neustává ve tvůrčí činnosti a servíruje nám čtvrtou řadovku "Elements". Jak název trochu napovídá, Nikol Bóková věnovala sedm skladeb klasickým elementům, jako jsou země, voda, oheň, vzduch, éter a kosmos. Nahrávala je opět ve studiích Sono pod dohledem Milana Cimfeho a tentokrát jí dělali společnost členové jejího tria kontrabasista Martin Kocián a bubeník Michał Wierzgoń a také kytarista David Dorůžka, který uskupení doplnil do nově vzniklého kvartetu. Sama autorka o novince prohlásila, že "v porovnání s předchozími alby jsou 'Elementy' tu více klasické, tam více jazzové, místy více popové a občas rozhodně více rockové". Pokud by vás zajímalo, co tím myslí, navštivte web vydavatelství Soleil et Pluie, které muzikantka s Janem Valou a kde nahrávku seženete v digitálním formátu včetně hi-res. Později bude k dostání i na CD a vinylu a ke slyšení streamovacích platformách.


Vance Joy - In Our Own Sweet Time
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk pop

Vance Joy - In Our Own Sweet Time
Po čtyřech letech se vrací s třetí deskou australský písničkář Vance Joy, kterou nazval "In Our Own Sweet Time". Nutno ovšem podotknout, že ke spolupráci si přizval autorské-producentský tým hodný obdivu. Nejvíce práce na dvanácti novinkách odvedli Dave Bassett (Elle King, Halestorm, Shinedown), Joel Little (Taylor Swift, Lorde, Broods) a o něco méně známý Edwin White z indie rockových Tonstartssbandht. K nim ovšem přibylo ještě duo Daniel Tashian - Ian Fitchuk, kteří stojí za posledními deskami Kacey Musgraves, Take A Daytrip nebo americký písničkář Dan Wilson. Výsledek je ke slyšení na YouTube.


Kreator - Hate Über Alles
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: thrash metal

Kreator - Hate Über Alles
Německá thrashmetalová legenda Kreator vydává se letos vrací s novinkou "Hate Über Alles". Pyšní se pořadovým číslem patnáct a produkci jedenácti nových písní dostal na starost Arthur Rizk. Najdete mezi nimi i titulní song, ke kterému muzikanti vytvořili videoklip. Vizuálním ztvárněním nechalo osazenstvo kapely doplnit ještě dva další kousky - "Strongest of the Strong" a "Midnight Sun". Jak se vám líbí? Nezapomeňte nám napsat své dojmy do komentářů pod článkem! Pokud máte rádi fyzické nosiče, hned šest různých verzí si můžete pořídit na našem shopu.


Elton John - Madman Across The Water (50th Anniversary Edition)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / pop

Elton John - Madman Across The Water / 50Th Anniversary
Ve výroční reedici k opožděným padesáti letům od vydání vychází čtvrtá řadovka Eltona Johna s názvem "Madman Across The Water". Sada obsahuje čtyři vinyly, respektive tři CD, případně Blu-ray, čtyřicetistránkovou brožuru s úvodními slovy od Eltona a Bernieho, fotografiemi, esejemi a rozhovory s mnoha lidmi, kteří pomohli nahrávku vytvořit. Dále zde posluchači najdou reprodukci plakátu z roku 1971 a další upomínková a umělecká díla z Rocket Archive. Všechny edice obsahují remaster původního alba od Boba Ludwiga z roku 2016, dále raritní a demo verze a alternativní úpravy původních songů a zvukový záznam koncertu BBC "Sounds For Saturday", vysílaného v roce 1972. Více naleznete na Eltonově YouTube profilu.


Max Richter - Antonio Vivaldi: The New Four Seasons
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Max Richter - Antonio Vivaldi: The New Four Seasons
Anglicko-německého hudebního skladatele Maxe Richtera zjevně fascinuje "Čtvero roční období" Antonia Vivaldiho, protože během deseti let se k němu vrací již podruhé. Už v roce 2012 na albu "Recomposed by Max Richter: Vivaldi - The Four Seasons" představil svoji vizi tohoto díla a nyní jej překomponoval a nechal znovu nahrát s cílem dosáhnout drtivějšího, punkrockového zvuku. Použil k tomu dobové střevní struny a syntetizátory ze sedmdesátých let. Houslím vládla Elena Urioste, kterou doprovázel Chineke! Orchestra. Co z toho vzniklo, a spoustu dalších informací najdete na stránách vydavatelství Deutche Grammophon.


EP a minialba

  • Kelly Clarkson - Kellyoke
    Historicky první vítězka American Idol už třetím rokem žije svojí vlastní talk show, za níž sklízí různá ocenění. Její součástí je i část s názvem Kellyoke, kde vždy zpívá jednu coververzi. Nyní se rozhodla šest z nich vydat na stejnojmenném EP a volba padla na "Blue Bayou" Roye Orbisona, "Call Out My Name", jíž má na svědomí The Weeknd, "Happier Than Ever" Billie Eilish, "Queen of the Night" Whitney Houston, "Trampoline" Shaed a "Fake Plastic Trees" Radiohead. Vše je ke slyšení na jejím YouTube.
  • Of Monsters And Men - Tíu
    Dva roky od albové trojky "Fever Dream" utekly jak voda, a tak není divu, že se islandská formace chce připomenout novou hudbou. Pro své druhé EP nachystali čtveřici písniček a jeden bonus v podobě nejsmutnější verze jedné ze skladeb "This Happiness". Jak zní, zjistíte prostřenictvím jejich YouTube.
  • Jenny Owen Youngs - It’s Dangerous To Go Alone
    Na čtvrtou řadovou desku americké indie pop rockové písničkářky čekají její fanoušci už celou dekádu, a tak jistě vezmou za vděk třetím ípíčkem s čtyřmi písničkami, včetně dvou, kde hostují Hrishikesh Hirway, Ty Demo a John Mark Nelson. Sdílí je na svém bandcampu.
  • Allison Ponthier - Shaking Hands With Elvis
    Americká indie rocková písničkářka se chystá na turné s Bleachers a zároveň vydává druhé EP, které produkovali Jason Suwito ze Sir Sly, Trackside, Ariel Rechtshaid, Luke Fitton, Mike Del Rio a duo Dan Wilson a Ethan Gruska (Phoebe Bridgers). Výsledek zní na jejím YouTube.
  • Elvis Costello And Allan Mayes - Rusty: The Resurrection Of Rust
    Padesát let poté, co se jejich kapela Rusty rozpadla, je Costello zpět a se svým starým kamarádem. První ochutnávkou tohoto comebacku je šest písniček včetně jednoho medley, které jsou ke slyšení na YouTube.


Tauren Wells - Joy In The Morning
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: křesťanský pop rock / křesťanské r'n'b

Tauren Wells - Joy In The Morning
Za své předloňské druhé album "Citizen Of Heaven" a jeho loňskou živou verzi si Tauren Wells vysloužil další čtyři nominace na Grammy, tři Dove Awards a především přízeň fanoušků, takže jeho letošní novinka "Joy In The Morning" jen díky předprodejům debutovala na první příčce žánrového žebříčku. Příznivci mixu pop rocku, r'n'b a hip hopu v křesťanském kabátu se mohou těšit na jedenáct songů a také hosty, jako jsou Aaron Cole, Jon Keith a Tiffany Hudson. Hudebník z texaského Houstonu je sdílí na svém YouTube profilu.


Jessie Buckley and Bernard Butler - For All Our Days That Tear The Heart
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk

Jessie Buckley and Bernard Butler - For All Our Days That Tear The Heart
Ona je irská herečka, on exkytarista Suede. Ona poslouchala desku "Old Wow" od Sama Leeho, kterou on produkoval, on ji zahlédl v televizi zpívat píseň z filmu "Wild Rose", v němž hrála. Netrvalo dlouho a díky práci prozíravého manažera, jenž cítil potenciální vzájemnou chemii, se oba potkali. Ta chemie skutečně zafungovala, a tak Jessie Buckley a Bernard Butler nyní předkládají společné album "For All Our Days That Tear The Heart". Tři z tuctu folkových songů najdete v podobě klipů na YouTube.


Michael Monroe - I Live Too Fast To Die Young
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Michael Monroe - I Live Too Fast To Die Young
Michael Monroe je finská hardrocková formace nesoucí jméno svého frontmana. Novinku "I Live Too Fast To Die Young" prezentuje jako "nejzábavnější rock'n'rollové album roku". Mezi jedenáctkou nových písní nechybějí chytlavé vypalovačky s nádechem punku. Skladby vznikaly ve studiích v Inkfish Studios v Helsinkách a uslyšíte v nich řadu hvězdných hostů včetně kytaristy Slashe. Ukázky z čerstvé desky najdete na YouTube.


Motionless In White - Scoring The End Of The World
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: industruální metalcore

Motionless In White - Scoring The End Of The World
Milovníky industriálního metalcoru potěší novinka titánů Motionless In White. Ostřílení hudebníci přidali do své diskografie šestou studiovku pojmenovanou "Scoring The End Of The World" a tvrdí o ní, že splnili svůj slib: přinést fanouškům o dost tvrdší desku, než byla ta předchozí. Mezi třináctkou skladeb najdeme i několik kousků s hostujícími interprety - pro příklad jmenujme Bryana Garrise u Knocked Loose nebo Caleba Shomo. Klip k titulnímu songu najdete ke zhlédnutí na YouTube.


V krátkosti

  • Chase & Status - What Came Before
    Anglické drum'n'bassové duo se vrací po třech letech a s nimi v třinácti skladbách i Popcaan, Takura, Irah, Pip Millett, BackRoad Gee, Ethan Holt a Uknown T. (YouTube)

  • Never Broke Again - Never Broke Again Presents: Green Flag Activity
    Letošní, celkově v pořadí třetí mixtape hip hopového labelu naplnili pochopitelně jeho členové, tedy YoungBoy Never Broke Again, Quando Rondo, NoCap, Lil Dump, Bway Yungy, P Yungin, Rojay MLP, RJAE, Meechy Baby, HERM, WhoGangDee a Doggi Krazy. (YouTube)

  • BTS - Proof
    Jestli se vám také zalíbil aktuálně asi nejpopulárnější k-popový boyband, pak vám jistě přijde vhod kompilace, kde naleznete hned pětatřicet jejich písní. (YouTube).

  • XXXTentacion - Look At Me: The Album
    O šest skladeb méně na výběrovku umístili ti, kteří se starají o odkaz po floridském rapperovi. Vyšla v den čtvrtého výročí jeho násilné smrti a najdete na ni i společnou píseň s Kanye Westem. (YouTube)

  • Steve Reich - Reich/Richter (Ensemble Intercontemporain)
    První nahrávka amerického minimalisty v provedení Ensemble Intercontemporain a pod vedením George Jacksona, která byla původně napsána s německým výtvarným umělcem Gerhardem Richterem pro film "Moving Picture". (web)

  • American Aquarium - Chicamacomico
    Americká alternativně countryová kapela vydává po loňské kompilace nové album s desítkou písniček, které tentokrát produkoval Brad Cook (Hurray For The Riff Raff, Waxahatchee, Hiss Golden Messenger). (YouTube)

  • Michaela Anne - Oh To Be That Free
    Po třech letech se vrací americká písničkářka, kombinující americanu, folk, country a pop s kolekcí jedenácti písniček. S částí z nich jí vypomohla její kolegyně Madi Diaz. (bandcamp)

  • Big Gigantic - Brighter Future 2
    Americké duo kombinující hip hop, jazz a elektroniku a s nimi Aloe Blacc, Elohim, Vic Mensa, Mick Jenkins, Moonzz, Kota The Friend, GRiZ, Brooke Williams, Perty Pupils, MZG, Nevve, Super Duper, Covex nebo Brasstracks. (YouTube)

  • Judah & The Lion - Revival
    Alternativní folk okořeněný americanou, fragmenty bluegrassu, rockem a electro popem prezentuje americká formace už pouze coby duo poté, co odešel bandžista Nate Zuercher. (YouTube).

  • Moonchild Sanelly - Phases
    Po dlouhých sedmi letech se vrací s druhým albem jihoafrická zpěvačka, která svůj styl staví na žánrech, jako jsou kwaito, hip hop, dancehall, funk, electronica. r'n'b, soul nebo amapiano. (YouTube)

  • Marvin Sapp - Substance
    Nová deska amerického gospelového zpěváka, který si vysloužil už jedenáct nominací na Grammy. Jedenáctkou skladeb s vlivy worship a současnou křesťanskou hudbou oslavuje i čtvrt století na scéně. (YouTube)

  • Jillian Jacqueline - Honestly
    Debut americké countryové zpěvačky s deseti písničkami, na nichž se podíleli i Shane McAnally, Lori McKenna, Daniel Tashian, Hillary Lindsey a přímo Charlie Worsham a TJ Osborne. (YouTube)

  • Jack Flanagan - Rides The Sky
    Basák a zpěvák anglických Mystery Jets se vydal na sólovou dráhu a výsledkem je dvanáctka skladeb. (bandcamp)

  • FKJ - V I N C E N T
    Francouzský nu jazzový hudebník vydává své třetí album a ke spolupráci na něm přilákal Santanu, Little Dragon, ((( O ))) a Toro Y Moi. (bandcamp).

  • Secrets - The Collapse
    Pátá řadovka americké metalcorové party z Kalifornie. (YouTube)

  • Dion Lunadon - Beyond Everything
    Novozélandský hudebník působící v The D4 a A Place To Bury Strangers po pěti letech oživil svoji sólovou punk rockovou dráhu. (bandcamp)

  • Marco Benevento - Benevento
    Americký hudebník opět kombinuje experimentální rock, jazz, indie pop a psychedelii. (bandcamp)

  • Billy Howerdel - What Normal Was
    První počin, který kytarista A Perfect Circle vydává pod svým jménem (předchozí "Keep Telling Myself It's Alright" z roku 2008 napsal pod pseudonymem Ashes Divide). (YouTube)

  • Joyce Manor - 40 Oz. To Fresno
    Původně plánovaná pauza amerických rockerů se nekoná. Díky snaze a touze zpěváka a kytaristy Barryho Johnsona, který přetavil covidovou karanténu v tvůrčí období, je tu další studiovka. (YouTube)

  • Shearwater - The Great Awakening
    Jonathan Meiburg & spol. se po šesti letech vracejí ke stylu barokního naturalistického art-rocku. (YouTube)

  • The Tangent - Songs From The Hard Shoulder
    Dvanácté studiové album švédských progresivců kombinujících jazz/prog/canterbury fusion. Na novince se soustředí výhradně na dlouhé kompozice, přičemž pouze jedna má méně než 16 minut. (YouTube)

  • Nick Mulvey - New Mythology
    Třetí sólová řadovka exčlena Portico Quartet. (YouTube)

  • The Range - Mercury
    Americký DJ a producent se po šesti letech vrací se čtvrtou várkou elektronických kompozic. (YouTube)

  • Winona Oak - Island Of The Sun
    Její hlas můžete znát třeba ze songů od What So Not nebo The Chainsmokers. Teď tahle Švédka debutuje vlastním albem. (YouTube)

  • Yann Tiersen - 11 5 18 2 5 18
    Kompozice z loňské studiovky bretonského skladatele "Kerber" a pár kousků k tomu v klubovějších úpravách. (YouTube)


    Dále vychází:

    A Little Farther West - Vaya Con Dios
    Aimi Kobayashi - Fryderyk Chopin : Preludes
    American Anymen - Cities Changing Names
    André Bratten - Picture Music
    Asia - Asia In Asia: Live At The Budokan Tokyo, 1983
    Asia - Asia In Asia: Live At The Budokan Tokyo, 1983 / Deluxe Box
    Black Therapy - Onward
    Bloody Heels - Rotten Romance
    Bloomsday - Place To Land
    Bob Marley & The Wailers - Live At The Rainbow: 2Nd June 1977
    Bobby Oroza - Get On The Otherside
    David Newbould - Power Up!
    Deathwhite - Grey Everlasting
    Deau Eyes - Legacies
    Deep Sun - Dreamland - Behind The Shades
    Dream Theater - Lost Not Forgotten Archives: Number Of The Beast
    Emlyn - Loneliest Bitch In America
    Erin Anne - Do Your Worst
    Everclear - World Of Noise
    Francesa Buratteli - Battle Fatigue
    Future Palace - Run
    Garti - 22
    Grace - Hope
    Grace Ives - Janky Star
    Great Time - Sounds Like ___ [Vol. 3]
    Guineapig - Parasite
    Heart Attacks - Negative Sun
    Ianai - Sunir
    Inanimate Existence - The Masquerade
    Jack Harlow - Come Home The Kids Miss You
    Jamie Drake - New Girl
    Jillian Jacqueline - Honestly
    Joy On Fire - States Of America
    Julius Rodriguez - Let Sound Tell All
    Kardashev - Liminal Rite
    Kelly Lee Owens - Lp.8 (Physical Release)
    Kiss - Off The Soundboard: Live At Donington
    Klaus Schulze - Osiris
    Life - North East Costal Town
    Liss - I Guess Nothing Will Be The Same
    Living Room - New Years
    M. Podvalová - Kompletní Nahrávky 1939-1950 (Supraphon)
    Mapache - Roscoe’S Dream
    Marco Benevento - Benevento
    Michael Monroe - I Live Too Fast To Die Young
    Michael Rault - Michael Rault
    Michael Schenker Group - Universal (Earbook) / Limited
    Museum Of Light - Horizon
    Natewantstobattle - The Critical Hits
    Never Broke Again - Never Broke Again Presents: Green Flag Activity
    Pene Pati - Pene Pati
    Riley Pearce - The Water & The Rough
    Rod Wave - Beautiful Mind
    Rolling Stones - The Rolling Stones Singles: Volume One, 1963
    Rufus Wainwright - Rufus Does Judy At Capitol Studios
    Sam Slater - I Do Not Wish To Be Known As A Vandal
    Seventh Wonder - Testament
    Schandmaul - Knüppel Aus Dem Sack
    Since99 - Punch-Ins & Parlays
    Sinead O’Brien - Time Bend And Break The Bower
    Slenderbodies - Simple Shapes
    Soreption - Jord
    Spacey Jane - Here Comes Everybody
    The Inflorescence - Remember What I Look Like
    The March Divide - Lost Causes
    The Notorious B.I.G. - Life After Death (25Th Anniversary Super Deluxe)
    The Wrecks - Sonder
    Turnabout - Cutter Lane
    Venus 5 - Venus 5
    Vieux Farka Touré - Les Racines
    Wind Rose - Warfront
    Wood Belly - Great Big Skies
    Wu-Lu - Loggerhead
    Wylderness - Big Plan For A Blue World
    XYLØ - Unamerican Beauty
    Yatra - Born Into Chaos
    Ygtut - In My Head
    You Club - Off The Grid

    Vychází na vinylu:
    Asia - Asia In Asia: Live At The Budokan Tokyo, 1983
    Bloodbound - Rise Of The Dragon Empire
    Depeche Mode - Exciter / Singles Box
    Doobie Brothers - Liberté
    Double Exposure - Ten Percent (Rsd 2022)
    Dream Theater - Lost Not Forgotten Archives: Number Of The Beast
    George Ezra - Gold Rush Kid
    Heart Attacks - Negative Sun
    Chase & Status - What Came Before
    Jag Panzer - The Age Of Mastery (Coloured)
    Jakub Józef Orliński, Michał Biel - Farewells - Polish Songs
    Jessie Buckley - For All Our Days That Tear The Heart
    Julius Rodriguez - Let Sound Tell All
    Kiss - Off The Soundboard: Live At Donington
    Kreator - Hate Uber Alles
    Max Richter - Antonio Vivaldi : The New Four Seasons
    Michael Monroe - I Live Too Fast To Die Young
    Michael Schenker Group - Universal
    Neneh Cherry - The Versions
    Nick Mulvey - New Mythology
    Notorious B.I.G. - Life After Death / 25th Anniversary (Limited Edition)
    Paradise Lost - Tragic Idol
    Rolling Stones - Licked Live In Nyc
    Roxy Music - Manifesto (2022 Reissue)
    Roxy Music - Siren (2022 Reissue)
    Soreption - Jord
    Tangent - Songs From The Hard Shoulder
    Vance Joy - In Our Own Sweet Time
    Vieux Farka Touré - Les Racines

    EP:
    Attempt Survivors - Educated Hips
    Between Friends - Cutie
    Cold Showers - Strength In Numbers
    Lutalo - Once Now, Then Again
    M Field - Re: M Field
    Mother Nature - Nature’s World

    Reedice:
    Anthony Moore - Flying Doesn’T Help (Reissue)
    Diamanda Galás - The Divine Punishment (Reissue)
    Everclear - World Of Noise
    Portico Quartet - Portico Quartet
    Prince - Gold Experience


  • DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY