Notorious B.I.G. a 2Pac znovu zemřou ve filmu Sylvestra Stalonea

11.06.2003 09:34 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Notorious B.I.G.
© facebook interpreta
Sylvestr Stalone prý pracuje na filmu, který by měl vyprávět příběh smrti dvou hip hopových legend - Notorious B.I.G. a 2Pac by měli na filmovém plátně pod Slyovým režijním vedením zemřít někdy příští rok.

Film zatím nese pracovní název "Rampart Scandal" a Sly si v něm zahraje detektiva, který vyšetřuje pojítko mezi smrtí obou rapperů a zkorumovanými policisty v Los Angeles. Ve filmu by si měl sám sebe zahrát i boss hiphopového vydavatelství Death Row Suge Knight. Aby se Sly vyhnul konečnému verdiktu v sérii záhadných smrtí, bude film vyprávěn z několika pohledů stylem, který snad nejslavněji použil Akira Kurosawa ve filmu "Rašomon". V amerických kinech v současnosti běží dokument Nicka Broomfielda "Biggie & Tupac", který rozvíjí teorii, že za vraždou 2Paca je právě Suge Knight.

Notorious B.I.G. a 2Pac, kteří jsou dodnes považováni za nejlepší rappery všech dob a ve své době zastupovali konkurenční hiphopové gangy, zemřeli násilnou smrtí - 2Pac v září 1996 a B.I.G. o šest měsíců později - přičemž existují teorie, že obě vraždy spolu vzájemně souvisí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY