Nové desky 18/2022 - od Halestorm přes Sigrid po Arcade Fire

10.05.2022 17:00 - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Sigrid

Tento týden se nabaží především příznivci tvrdší hudby. Své novinky nachystali Halestorm, Simple Plan, Vypsaná fiXa, Three Days Grace, Arcade Fire, Warpaint nebo The Feeling. Této přesile se bude snažit konkurovat taneční Sigrid, synthpopoví Soft Cell, písničkářka Sharon Van Etten, Emeli Sandé a s coververzemi Awolnation.
V pátek 6. května vyšly tyto nové tituly:

Halestorm - Back From The Dead
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / metal

Halestorm - Back From The Dead
Rocková formace Halestorm připravila pro své příznivce páté studiové album. Novinka s titulem "Back From The Dead" obsahuje jedenáct skladeb, přičemž titulní kus se stal i pilotním singlem a můžete ho znát z rádií. Samozřejmě k němu vzniklo i video. Jako druhou ochutnávku pro vás máme song "The Steeple". Klip najdete také na YouTube.com. Co na něj říkáte? Na našem shopu si desku můžete koupit na CD i různě barevných vinylech.


Emeli Sandé - Let's Say For Instance
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / disco / soul / r'n'b

 Emeli Sandé - Let's Say For Instance
Emeli Sandé po třech letech navazuje na album "Real Life" a na jeho nástupci se jménem "Let's Say For Instance" rozhodně nešetřila. Zařadila na něj celkem šestnáct písniček, u jejichž tvorby se dle vlastních slov cítila svobodněji a přirozeněji jak textově, tak hudebně. Prozkoumá v nich nová zvuková teritoria, prostřednictvím fragmentů klasické hudby, disca a nostalgického r'n'b. S tímto jí vypomohli producenti Fred Ball, Henri Davies, Naughty Boy, Booker T nebo Ollie Green. Co si pod tím vším představit, zjistíte na zpěvaččině YouTube kanálu. CD v běžné i deluxe edici si můžete koupit v našem shopu.


Sigrid - How To Let Go
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / electro pop / taneční pop

 Sigrid - How To Let Go
Budete-li hledat aktuálně nejvýraznější zástupkyně norské hudební scény, pak mezi nimi bude velmi vysoko figurovat jméno Sigrid Solbakk Raabe, která 5. června zazpívá i v pražském klubu Roxy. A posune se opět o něco výše, protože zpěvačka se hlásí s druhým albem "How To Let Go", na kterém mírně změnila styl. Oproti synthpopovému debutu "Sucker Punch" totiž vítězka BBC Sound Of 2018 přeběhla k tanečnímu popu. Dvanáct písniček nahrála především se svou krajankou Caroline Ailin a dánským producentem, který si říká Sly a mimo ni má ve svém portfoliu i , Duu Lipu nebo Shawna Mendese. K nim se pak přidali ještě John Hill, Martin Sjølie nebo Emily Warren. Poměrně překvapivými hosty jsou britští Bring Me The Horizon a i jejich duet najdete na YouTube. Cédéčko i vinyl si můžete koupit na shopu musicserveru.


Arcade Fire - We
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Arcade Fire - We
"We" je v pořadí šesté album kanadské rockové kapely Arcade Fire. Sedm kompozic je rozděleno do dvou celků a MY, z nichž každý vyjadřuje trochu jiná témata. Jestliže strana "I" evokuje a ztělesňuje naši schovávanou úzkost a nedostatek fyzického spojení, "We" zachycuje naději z nových možností a povznášející vzrušení ze společenské a osobní oddanosti jeden druhému. Celkově se jedná o čtyřicetiminutový epos o silách, které se nás snaží odtáhnout od lidí, které milujeme. Zajímavostí je účast hostujícího Petera Gabriela v části "Unconditional II (Race and Religion)". Ukázky z novinky naleznete na YouTube profilu formace, CD i LP pořídíte na našem shopu.


Laibach - Wir Sind Das Volk
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: muzikál / world music

Laibach - Wir Sind Das Volk
Laibach představují opět tak trochu jinou tvář. Album "Wir Sind Das Volk" se skládá z hudby k divadelní inscenaci kapely "Wir Sind das Volk" ("My jsme lidé"), která měla premiéru na HAU v Berlíně v roce 2020. Představení je inspirované dílem Heinera Müllera, který je vnímán jako jeden z nejvlivnějších autorů a básníků píšících v německém jazyce od Bertolta Brechta. Ukázku najdete na YouTube profilu skupiny, skalní fanoušci si mohou cédéčko koupit v našem shopu.


Soft Cell - *Happiness Not Included
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: synth pop / new wave / electronic

Soft Cell - *Happiness Not Included
Téměř dvacet let od vydání studiovky "Cruelty Without Beauty" se duo Soft Cell hlásí znou o slovo. Čerstvý počin dostal název "*Happiness Not Included" a Marc Almond a Dave Ball na něj zařadili tucet songů, které popisují jako "balanc mezi světlem a stínem, nadějí a zoufalstvím, mezi osobním a univerzálním". Co tím tito legendární představitelé synth popu myslí, vám může napovědět první singl z alba pojmenovaný "Purple Zone". K jeho natočení si dvojice přizvala své kolegy z Pet Shop Boys. Na doprovodné video se můžete podívat na YouTube, CD či vinyl si můžete pořídit na shopu musicserveru.


Tip týdne

Jack Harlow - Come Home The Kids Miss You
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

 Jack Harlow - Come Home The Kids Miss You
Americký rapper Jack Harlow v poměrně rychlém sledu přichystal svému debutu "Thats What They All Say" nástupce v podobě alba "Come Home The Kids Miss You". Příprava patnácti tracků mu zabrala zhruba rok a půl a opět se na nich podílela řada producentů, autorů a hostů, často i ve více rolích. Přímo za mikrofon se k němu postavil Pharrell Williams, Drake, Justin Timberlake a Lil Wayne. V roli spoluautorů a producentů pak nalezneme jména jako Snoop Dogg, Timbaland, FnZ, 2forwOyNE, JetsonMade, Oz, Chahayed, BabeTruth, Pabón, Boi-1da nebo Frankie Bash. První ukázky nebo třeba i píseň, jíž se do názvu dostala jeho hudební kolegyně Dua Lipa, najdete na jeho YouTube.


Simple Plan - Harder Than It Looks
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pup punk

Simple Plan - Harder Than It Looks
Pop-punkoví matadoři Simple Plan na své šesté řadovce "Harder Than It Looks" objevují pop a hip-hop. Dohromady s již dobře známou hudební esencí kapely tvoří tento mix přímočaré dílo. V jednom z deseti čerstvých kousků, písni "Ruin My Life", dokonce uslyšíte i hostujícího Derycka Whibleyho. Tuto skladbu najdete navíc i na YouTube profilu skupiny. O svůj názor se s námi nezapomeňte podělit v komentářích pod článkem! A pokud chcete mít doma CD či jeden z barevných vinylů, koupit je můžete na shopu musicserveru.


Vypsaná fixa - Kusy radosti
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Vypsaná fixa - Kusy radosti
Pardubičtí rock'n'rolloví rebelové z Vypsané fixy vydávají "Kusy radosti", svou desátou řadovku s tuctem nových písní. Alespoň jednu z nich "Už dlouho nemluvíš" budete znát jistě i z rádií. Nahrávka vznikla v průběhu minulého roku ve studiích Sono, Jámor a Gui-tón pod společným dohledem producentů Dušana Neuwertha a Ondřeje Ježka. Za všemi texty stojí frontman a kytarista Márdi. Obal a celou grafiku vytvořil kytarista Mejla. Album je zároveň první v nové sestavě - formaci definitivně opustil basák Mejn a místo něj nastoupil Kryštof Mašek. Zpěvák k výslednému počinu prozradil: "Z rozervaný doby jsme nakonec vytrhli naše 'Kusy radosti' a slepili je dohromady. Udělali jsme pořádně to, co umíme nejlíp." Posuzovat kvalitu novinky můžete i z cédéčka, které si můžete koupit v našem shopu.


Sharon Van Etten - We’ve Been Going About This All Wrong
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / indie pop

 Sharon Van Etten - We’ve Been Going About This All Wrong
Americká písničkářka Sharon Van Etten je v poslední dobou docela na roztrhání. Vedle hostování na albech svých hudebních přátel, jako je Angel Olsen, Deep Sea Diver, Xiu Xiu nebo Superchunk, nezanedbává ani svoji vlastní kariéru a vydává šestou řadovku "We’ve Been Going About This All Wrong". Desítku písniček nahrávala společně s Danielem Knowlesem, jinak členem dreampopového dua The Know. Co si pro své fanoušky připravila, uslyšíte na jejím YouTube.


Silverstein - Misery Made Me
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: posthardcore / metalcore

Silverstein - Misery Made Me
Rok po vydán úspěšné hymnické desky "A Beautiful Place To Drown" přicházejí kalifornští Silverstein se svou desátou řadovkou. Ta nese název "Misery Made Me". Jedenáctipísňová kolekce zachycuje duševní stav kapely, která čelí celosvětové nejistotě z pandemického stavu a nakonec ji přijímá. Po návratu z turné k dvacátému výročí vzniku se skupina náhle ocitla v izolaci a to se podepsalo na tvorbě nahrávky, na které se nacházejí jak hymnické songy, tak s největší pravděpodobností největší hudební experimenty v její kariéře. Nakonec poslechnout a posoudit můžete na YouTube.


Awolnation - My Echo, My Shadow, My Covers And Me
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / pop rock

 Awolnation - My Echo, My Shadow, My Covers And Me
Američtí Awolnation se rozhodli chvíli odpočinout od vlastní tvorby a pro album "My Echo, My Shadow, My Covers And Me" natočili celkem jedenáct coververzí, k nimž si navíc přizvali fůru hostů různých stylů. Ve studiu je postupně doplnili Beck, Jewel, Tim McIllrath z Rise Against, Taylor Hanson z Hanson, Conor Mason z Nothing But Thieves, Brandon Boyd z Incubus, Portugal.The Man, Grouplove, Elohim, Midland a Hyro The Hero. Jak zjistíte i na jejich YouTube, ve výběru jim uvízly Madonnina "Material Girl", "Take A Chance On Me" Abby, "Beds Are Burning" od Midnight Oil, "Maniac" z filmu "Flashdance", "Wind Of Change" Scorpions nebo třeba "Drive" od The Cars. Cédéčko si můžete koupit třeba u nás.


Sheryl Crow - Sheryl (soundtrack)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock / blues / americana

 Sheryl Crow - Sheryl (soundtrack)
Síť televizních kanálů Showtime natočila dokument o Sheryl Crow s jednoduchým názvem "Sheryl", který měl svoji premiéru v pátek 6. května. Je postavený především na výpovědi samotné muzikantky, k níž se připojili Keith Richards, Laura Dern, Joe Walsh, Emmylou Harris nebo Brandi Carlile. Ve snímku zazní pochopitelně i spousta písniček, které nyní vycházejí na stejnojmenném soundtracku. Na dvou CD jich najdete celkem pětatřicet od těch nejstarších jako "Run Baby Run" až po zbrusu nové jako "Forever", "Still The Same" nebo předělávku songu Rolling Stones "Live With Me". Jejich seznam nabízí Supraphonline a trailer je k dispozici na YouTube.


EP a minialba

  • The Black Crowes - 1972
    Americká rocková parta si dala mezi roky 2015 až 2019 pauzu a nyní se vrací se šesticí předělaných songů z roku 1972. Do výběru se jim dostaly "Rocks Off" od The Rolling Stones, "The Slider" od T.Rex, "You Wear It Well" Roda Stewarta, "Easy To Slip" Little Feat, "Moonage Daydream" Davida Bowieho a "Papa Was a Rollin' Stone" od The Temptations. Ukázky znějí například na webu Amazonu.
  • Anna Calvi - Tommy
    Fanoušci hudebnice, která má na svém kontě již tři nominace na Mercury Prize a jednu na Brit Award, čekají na její čtvrté album již pět let. Že se blýská na lepší časy, napoví čtyři čerstvé kousky, které produkoval opět Nick Launay, známý také ze spolupráce s Arcade Fire, Nickem Cavem nebo Yeah Yeah Yeahs. Kam se Anna za poslední čas posunula, zjistíte na jejím bandcampu.
  • The Juliana Theory - Still The Same Kids Pt. 1
    Americké emo-rockové duo, které se vloni vrátilo na scénu s deskou "A Dream Away", dál pokračuje v natáčení a výsledkem toho je pět nových písní, které sdílí prostřednictvím svého webu.

Dále stojí za pozornost:
Rachael Dadd - Flux Alchemy Part 1: anglická písničkářka a s ní This Is The Kit, Maja Lena, Marcus Hamblett nebo Dear Laika
Max Frost - Flying Machines: americký popový zpěvák a jeho první šestice songů po debutu "Gold Rush"


Three Days Grace - Explosions
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Three Days Grace - Explosions
Kanadská rocková formace Three Days Grace přináší sedmou studiovku "Explosions". Jde zároveň o třetí album vydané s novým zpěvákem Mattem Waistem. Najdete na něm dvanáct skladeb, a pokud si chcete alespoň některé z nich poslechnout, navštivte YouTube.com. Dejte nám vědět, jak se vám nové songy líbí!


The Feeling - Loss. Hope. Love
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Feeling - Loss. Hope. Love
Na pozadí hvězdného soundtracku k úspěšném muzikálu "Everybody's Talking About Jamie", který složil zpěvák a frontman skupiny The Feeling Dan Gillespie Sells, vydává nyní kapela po šesti letech odmlky albovou novinku " Loss. Hope. Love". Ta přichází po vydání eponymního alba a po době, kdy se Dan chtěl věnovat psaní písní pro lidi s jinými osudy, čímž mu byl nápomocen právě muzikál. Volání rodu však nakonec zapůsobilo - "There Is No Music" se stala nejen první jejich společnou skladbou po letech, ale i hlavním singlem, který celou studiovku předznamenal. Společně s dalšími si jej můžete poslechnout na jejich YouTube profilu


Warpaint - Radiate Like This
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Warpaint - Radiate Like This
"Radiate Like This" je dlouho očekávaná nahrávka kalifornských indierockerek Warpaint - je totiž jejich první po téměř šesti letech letech. Jako největší překážku ve společné tvorbě členky souboru svorně uvádějí "děti, zaměstnání, turné, sólová alba a v neposlední řadě mezikontinentální vzdálenosti". Jestliže předchozí album "Heads Up" z roku 2016 zastihlo kapelu ve stadiu dospívání, na tom čerstvém jejich příběh pokračuje a ony plně pučí do vyspělosti a krásy. Do krystalicky čistých melodií zakomponovaly svoji vlastní neotřelou životní mytologii. Jejích pulzující nápady protkané energií můžete poslouchat na jejich YouTube.


The Waterboys - All Souls Hill
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock / folk rock

The Waterboys - All Souls Hill
Legendární folková skupina The Waterboys neztrácí čas. Zatímco v roce 2020 vyrazila na cestu s kritikou uznávaným počinem "Good Luck Seeker", už letos se hlásí s dalším. Jmenuje se "All Souls Hill" a jediný původní člen kapely Mike Scott jej popisuje jako "tajemný, nadpozemský, působivý a emocionální". Dál komentuje: "Zvládl jsem to se starými i novými Waterboys a koproducentem, brilantním zvukovým guru Simonem Dinem. Devět písní vypráví příběhy, prozkoumává snové krajiny a vrhá chladný, ale nadějný pohled na lidské drama." Výsledkem se můžete nechat unášet na YouTube profilu formace.


Ella Mai - Heart On My Sleeve
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: r'n'b

 Ella Mai - Heart On My Sleeve
Ella Mai si za svůj eponymní debut vysloužila nominaci na Grammy, což jí vyneslo například i roli předskokanky Ariany Grande, Bruna Marse nebo Kehlani. Její druhá řadovka "Heart On My Sleeve" nabídne celkem patnáct písniček, jejichž produkci si vzal na starost opět její objevitel DJ Mustard. K němu se dále přidali ještě Gyltryp, Boi-1da, The Rascals, D'Mile, Sir Nolan nebo Meko Yohannes. Jak se dozvíte z ukázek na jejím YouTube profilu, svůj hlas k ní připojili Roddy Rich, Latto a Lucky Daye.


Belle And Sebastian - A Bit of Previous
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / folk rock

Belle and Sebastian - A Bit of Previous
Jedenáctá řadovka skotské skupiny Belle And Sebastian je dle vlastních slov jejích členů klasickým albem plným "melodií, které nedostanete z hlavy, a textů, které vás přimějí se usmívat, ale také přemýšlet nebo být melancholičtí". Tucet songů tedy přináší oblíbenou směs indie popu a folk rocku, mezi nimi však jeden přece jen vyčnívá. Jde o píseň nazvanou "If They’re Shooting At You", kterou kapela vydala krátce po zahájení takzvané "speciální vojenské operace". Veškerý výtěžek z jejího přehrávání a prodeje jde na aktivity Červeného kříže na Ukrajině. Pro více informací a poslech zamiřte na bandcamp.


V krátkosti

  • Aaron Raitiere - Wide Dreamer
    Spoluautor hitu "I'll Never Love Again" z filmu "A Star Is Born" a písní pro hudebníky jako Travis Tritt, Ashley Monroe nebo Midland, to zkouší také sám. Není tedy divu, že mu spolupráci oplatili Shane McAnally, Natalie Hemby a především Miranda Lambert a Anderson East, kteří nahrávku produkovali. (YouTube)

  • !!! (Chk Chk Chk) - Let It Be Blue
    Americký dance-punkový / disco-rockový band se po třech letech od vydání alba "Wallop" vrací. Svou devátou řadovku označuje za své dosud "nejeklektičtější" dílo. (YouTube)

  • George Winston - Night
    Americký multiinstrumentalista a skladatel na svém novém albu určeném pro noční poslech nabízí svoje vlastní skladby i předělávky jiných autorů jako Leonard Cohen, Allen Toussaint nebo Shoukichi Kina. (YouTube)

  • Alison Wonderland - Loner
    Australská hudebnice, DJka a zpěvačka uvedla první singly ze třetí desky již před dvěma roky. Nyní je tu celé album, na němž rozvíjí motiv zranitelnosti a odpoutanosti v klasickém mixu elektronické taneční hudby, future bass, chilwave a electropopu. (YouTube).

  • John Scofield - John Scofield
    Americký jazzový kytarista a držitel několika Grammy vydává eponymní desku se třinácti instrumentálními skladbami. Mezi své vlastní zařadil i kompozice, jejichž autory jsou Keith Jarrett, Hank Williams, Harry Warren, Arthur Johnson nebo Jimmy Van Heusen. (stránky vydavatelství ECM)

  • Matt Simons - Identify Crisis
    Po třech letech se vrací americký hudebník z Brooklynu, aby se pokusil navázat na své hity "Catch & Release" a "We Can Do Better". Část novinek jistě uslyšíme i během jeho setu v roli předskokana pražského koncertu 2Cellos. (YouTube)

  • Black Star - No Fear Of Time
    Po dlouhých čtyřiadvaceti letech se vrátili Talib Kweli a Yasiin Bey (dříve známý coby Mos Def) ke svému projektu Black Star. Druhé album s devíti tracky produkoval Madlib, hosty byli Black Thought a Yummy Bingham. (Luminary)

  • Suki Waterhouse - I Can’t Let Go
    Anglická herečka a modelka, kterou můžeme znát třeba z filmu "S láskou, Rosie" nebo seriálu "Bílá princezna", si už od roku 2016 pohrává také s hudební kariérou. Teď debutuje albem, jehož produkce se ujal Brad Cook (Bon Iver. Waxahatchee, Ani DiFranco). (YouTube).

  • Sabrina Claudio - Based On A Feeling
    Americká zpěvačka s kubánsko-portorickými kořeny se se nám představuje prostřednictvím svého čtvrtého alba s jedenácti songy. Pokud by se vám její alternativní podoba r'n'b zalíbila, navštivte třeba letošní jazzový festival v Montreux. (YouTube)

  • Alexis Ffrench - Truth
    Britský klavírista spojující soul a klasickou hudbu se vrací po čtyřech letech posílený o Leonu Lewis a Jin Oki. (YouTube)

  • Lil Gotit - The Cheater
    Hned devatenáct tracků stačil za necelý rok vytvořit rapper z Atlanty, ale na druhou stranu mu vypomohli Lil Keed, Ty Dolla $ign, Toosie nebo CEO Trayle. (YouTube).

  • Govi - Where Do We Fall
    Havajský hudebník s kořeny v Německu a jeho tucet kompozic v mixu ambientu, elektroniky a new age. (YouTube)

  • Ibeyi - Spell 31
    Francouzsko-kubánské duo míchající soul, downtempo, elektroniku, r'n'b a trip hop a Jorja Smith, Berwyn a Pa Salieu coby hosté. (bandcamp)

  • Red Snapper - Everybody Is Somebody
    Britská acidjazzová formace a s nimi Natty Wylah. (bandcamp)

  • Christian Death - Evil Becomes Rule
    Sedmnáctá studiovka kmotrů death rocku přináší jedenáct nekompromisních kousků. (YouTube)


    Dále vychází:

    Absolutely Free - How To Repaint Clouds (Boiled)
    Alune Wade - Sultan
    Artemas - I’m Sorry I’M Like This
    Astor Piazzolla - The American Clavé Recordings
    Bad Planning - Et Fortes
    Ben Craven - Monsters From The Id
    Bill Fay - Still Some Light: Part 2
    Black Eye - Black Eye
    Bottler - Journey Work
    Brave Rival - Life’s Machine
    Brennen Leigh - Obsessed With The West
    C Dunan - Alluvium
    Caitlin Cobb-Vialet - Endless Void
    Calling Cadence - Calling Cadence
    Cleaver - No More Must Crawl
    Cliffdiver - Exercise Your Demons
    Cody Frost - Teeth
    Cosmic Putrefaction - Crepuscular Dirge For The Blessed Ones
    Depressed Mode - Death Walks Among Us
    Desire (Feat. Jonny Jewel) - Escape
    Doug Henthorn - Three
    Dubstar - Two
    Duo Jatekok - Plays Rammstein
    Flor - Future Shine
    Francesco Lurgo - Sleep Together Folded Like Origami
    Future - I Never Liked You (Deluxe)
    Fuzz Meadows - Orange Sunshine
    Gabi Demartino - Paintings Of Me
    Gianni Brezzo - Tutto Passa
    Graham Nash - Graham Nash: Live
    Haunter - Discarnate Ails
    Hermitude - Mirror Mountain
    Honza Vyčítal & Greenhorns - Honza Vyčítal 80 & Greenhorns 55
    Christian Death - Evil Becomes Rule
    I Am Snow Angel - Lost World
    I Am The Night - While The Gods Are Sleeping
    Ibaraki (Feat. Trivium’s Matthew Kiichi Heafy) - Rashomon
    Idk - Simple.
    Jakub Józef Orliński, Michał Biel - Farewells - Polish Songs
    Jani Liimatainen - My Father's Son
    Jeff Scott Soto - Complicated
    Jens Lekman - The Linden Trees Are Still In Blossom (Digital Release)
    Jim Lindberg (Of Pennywise) - Songs From The Elkhorn Trail (Physical Release)
    John Tsung - Empire Postcards
    Jon Natchez (Of The War On Drugs) - Luzzu (soundtrack)
    Jordan Reyes And Robert Stokowy - Northern: Ashroud Is My Country
    Joyfultalk - Familiar Science
    Kaila Vandever - Regrowth
    Kaleidobolt - This One Simple Trick
    Karen Dalton - Shuckin' Sugar [Unreleased Live Songs]
    Kelz - 5am And I Can’t Sleep
    Kisskadee - Black Hole Era
    Knucks - Alpha Place
    Leyla McCalla - Breaking The Thermometer
    Life, Sex & Death - Silent Majority
    Lil Zay Osama - Trench Baby 3
    Lu Silver - Luneliness
    Maria Chiara Argirò - Forest City
    Maryze - 8
    Mental Care Foundation - III
    Molten Chains - Orisons Of Vengeance
    Moonraker - The Forest
    Motor Sister - Get Off
    N8Noface - Homicide
    Neil Young - Royce Hall 1971
    Nitty Gritty Band - Dirt Does Dylan
    Noah Deemer - The Sleepwalker
    Norma Tanega - I’m The Sky: Studio And Demo Recordings, 1964-1971
    Onyria - Feed The Monster
    Ou - One
    Pink Mountaintops - Peacock Pools
    Posthuman Abomination - Mankind Recall
    Puppy - Pure Evil
    Pure Reason Revolution - Above Cirrus
    Reef - Shoot Me Your Ace
    Rise To The Sky - Every Day, A Funeral
    Rolling Blackouts Coastal Fever - Endless Rooms
    Rowan - Does It Make You Happy?
    Running Touch - Carmine
    Saâda Bonaire - 1992
    Sadurn - Radiator
    Savage Republic - Tragic Figures (40th Anniversary Edition)
    Sea Power - Everything Was Forever (Physical Release)
    Starchaser - Starchaser
    Stöner (Feat. Brant Bjork, Nick Oliveri & Ryan Güt) - Totally…
    Stoney & Meatloaf - Everything Under The Sun (The Motown Recordings)
    Strange Parade (Members Of Radar Brothers, Brian Jonestown Massacre) - The Watchers
    Sunflower Bean - Headful Of Sugar
    Tenebro - L’Inizio Di Un Incubo
    Terror - Pain Into Power
    The Americans - Stand True
    The Builders And The Butchers - Hell & High Water
    The Mary Veils - Esoteric Hex…
    The Shipbuilders - Spring Tide
    The Vision Ablaze - Embers
    The Wilful Boys - World Ward Word Sword
    This Is Oblivion - This Is Oblivion
    Thorium - Danmark
    Timothy B. Schmit (Of The Eagles) - Day By Day
    Tommaso Moretti - Inside Out
    Turbo World - My Challenger
    Ufomammut - Fenice
    Upon A Burning Body - Fury
    Vague - Out Soon
    Valorie Miller - Only The Killer Would Know
    Vero - Unsoothing Interior
    Wilma Vritra - Grotto
    Windwaker - Love Language
    Wo Fat - The Singularity
    Zakoor - Life Cycle

    Vychází na vinylu:
    Alexis French - Truth
    Alison Wonderland - Loner
    Annihilator - Never, Neverland
    Arcade Fire - We
    Blaze Bayley - Blood And Belief
    Daft Punk - Alive 1997
    Daft Punk - Homework
    Def Leppard - Pyromania (The Vinyl Collection)
    Def Leppard - Retro Active (The Vinyl Collection)
    Desaster - The Arts Of Destruction
    Duo Jatekok - Plays Rammstein
    Eddie Vedder - Ukulele Songs
    Feeling - Loss. Hope. Love.
    Freddie Hubbard - Breaking Point
    Gerald Wilson - Moment Of Truth
    Girls Against Boys - House Of Gvsb
    Halestorm - Back From The Dead
    Ibaraki - Rashomon
    Japanese Breakfast - Sable
    Karma To Burn - Karma To Burn
    Kim Wilde - Come Out & Play (Coloured)
    Kylie Minogue - Infinite Disco (Coloured) / Limited
    Les Baxter - The Soul Of Drums
    Magma - Köhntarkösz
    Motor Sister - Get Of
    Mudhoney - Piece Of Cake
    Ou - One
    Pure Reason Revolution - Above Cirrus
    Reef - Shoot Me Your Ace
    Rick Astley - Whenever You Need Somebody (2022 Remaster)
    Richard Müller - Baal
    Různí - Eighties Collected
    Různí - Seventies Collected
    Různí - Sixties Collected
    Sabaton - Symphony To End All Wars
    Sandrider - Sandrider
    Santana - Blessing And Miracles
    Sigrid - How To Let Go
    Simple Plan - Harder Than It Looks
    Soft Cell - *happiness Not Included
    Steve Hackett - Genesis Revisited Band & Orchestra
    The Who - A Quick One
    The Who - My Generation
    Thorium - Danmark
    Three Days Grace - Explosions
    U.D.O. - Game Over
    Us3 - Hand On The Torch
    Warpaint - Radiate Like This
    XTC - Mummer

    EP:
    Armagideon Time - Crime As Theatre
    Aundrey Guillaume. - Energy
    Blond In Car - Different Dream
    Blunt Chucks - Blunt Chucks
    Boyish - My Friend Mica
    Clay - Breathing Into Bloom
    Deep Tan - Diamond Horsetail
    Flight Mode - Torshov, ’05
    Gabriella Marinaro - Inner Space
    Gilt - Conceit
    Haunted By Silhouettes - No Man Isle
    Kelly Hoppenjans - Can’t Get The Dark Out
    King Yosef - The Ever Growing Wound
    Krush Puppies - Love Kills The Demons
    Léa Sen - You Of Now Pt. 1
    Love & Pain - It Comes In Waves
    Mack Keane & Esta - Intersections
    Nico Georis - Desert Mirror
    Ogi - Monologues
    Wallice - 90s American Superstar

    Reedice:
    Alt - Altitude (Deluxe)
    Blaze Bayley - Blood And Belief
    Desaparecidos - Read Music/speak Spanish
    Go West - Go West (2022 Remaster)
    Go West - Go West (Super Deluxe Edition 4Cd+1Dvd)
    Kikagaku Moyo - Kikagaku Moyo
    Kikagaku Moyo - Kumoyo Island [Final Album]
    Miles Buddy - Live
    Miles Davis Quintet - Relaxin’ With The Miles Davis Quintet
    Rick Astley - Whenever You Need Somebody (2022 Remaster)
    Richard Müller - Baal
    Richard Thompson - Grizzly Man (soundtrack)
    Terry Allen And The Panhandle Mystery Band - Bloodlines
    Terry Allen And The Panhandle Mystery Band - Smokin The Dummy


  • DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY