Pendulum fanouškům v Milovicích zahraje z obří vesmírné lodi

29.04.2022 16:55 - Tisková zpráva | foto: Nedori

Český festival Let It Roll, který se skuteční v termínu 4. až 6. srpna 2022 na letišti v Milovicích, už zná vedle kompletního line-upu také finální podobu všech svých stagí. Návštěvníci se mohou těšit na unikátní přehlídku pódií všech možných tvarů i velikostí. Legendární australská hudební skupina Pendulum svoji pověstnou show rozbalí z obří vesmírné lodi plné robotů a dalších vychytávek.

Jelikož do startu festivalu chybí už jen něco málo přes tři měsíce, je nyní ideální čas důkladněji se seznámit se všemi podii, na kterých letos vystoupí plejáda těch nejvěhlasnějších jmen elektronické scény. Začneme tradičně od té největší. I v letošním roce na sebe hlavní stage vezme podobu vesmírné lodi, ve které roboti putují vstříc své budoucnosti. Právě na ní se pak představí ta největší jména z line-upu festivalu. Stage s příznačným názvem Mothership bude mít letos novou, dosud nevídanou podobu, která mimo jiné souvisí i s vystoupením legendárních Pendulum.

Druhým velkým pódiem pod širým nebem bude opět proslulý lety ověřený Temple, který si na letošním festivalu odbyde svou derniéru. Obří kamenné hlavy, plameny, liány, nic z toho nebude ani letos chybět. Tento chrám ovládne především zvuk současného tanečního drum & bassu, který doplní několik předních jumpupových a neurofunkových DJs.

A teď dost možná k té největší novince. Třetí největší pódium, v obřím šapitó. Býval to Madhouse, býval to Portal, nicméně pro Let It Roll 2022 tato stage kompletně mění svou tvář. Čeká nás premiéra zbrusu nové dekorace a s ní přichází i nové jméno - Eve's Sanctum! Tahle svatyně se stane útočištěm pro všechny labelové takeovery, v průběhu festivalu se tak na ní postupně představí hvězdy jako Hospital Records, Critical Music a 1985 Music.

I tradičně nejtvrdší stage čeká letos drobná změna. Nálada i styl hudby zůstávají, nadvládu nad bývalým územím Shredder vrakoviště však přebírá robot-odpadlík, Renegade. A bude to právě on, kdo nabídne otevřenou náruč všem milovníkům neurofunku a tvrdšího drum & bassu obecně.

Přehlídku (nejen) československých talentů pak během festivalu tradičně nabídne menší stanové pódium, které i letos nese jméno spřáteleného pražského klubu Storm. V časech, kdy nehrají ostatní festivalová pódia, bude tenhle stan učiněnou hudební oázou. Na závěr se ještě sluší zmínit, že hudba bude také ve vybraných časech znít z legendárního hudebního vozítka Red Bull Saurus a možná přibyde ještě jedno překvapení na téhle frontě.

Vstupenky a všechny informace o festivalu jsou dostupné na oficiálních webových stránkách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY