Sharon Van Etten na květen ohlásila řadovku "We’ve Been Going About This All Wrong"

13.04.2022 18:53 - Ondřej Kocáb | foto: Piccadilly Records

Sharon Van Etten pokračuje ve svém kreativním období, a na začátek května připravila následovníka velmi povedené desky "Remind Me Tommorow" z roku 2019. V mezičase stihla vydat výroční edici debutu "Epic", několik samostatných singlů ("Porta", "Beaten Down" nebo "Used To It") a dostala se i ke spolupráci s Angel Olsen ("Like I Used To"). S tou momentálně připravuje letní turné "Wild Hearts", na němž je doplní ještě Julien Baker.

Šestá řadová deska rodačky z New Jersey vyjde 6. května prostřednictvím labelu Jagjaguwar. Ani jedna z čerstvých skladeb zmíněných výše se na ní však neobjeví. Do okamžiku vydání navíc nebude k poslechu ani jeden singl.

Proč tomu tak je, odůvodnila muzikantka těmito slovy: "Stýská se mi po dnech plných čekání, než bude nová deska venku, aniž bychom do té doby cokoli slyšeli. Běžela jsem vždy rovnou do obchodu, pozvala přátele a všichni jsme si prohlíželi desku, četli texty, věnování a poslouchali ji od začátku do konce a slyšeli album tak, jak je zamýšlel interpret. Chtěla jsem k této nahrávce přistoupit jinak, zapojit záměrně i své fanoušky ve snaze představit album jako jeden celek, a uctít tak tento sentiment. Těchto deset songů je navrženo tak, aby se daly poslouchat popořadě, najednou, díky čemuž může být vyprávěn mnohem větší příběh o naději, ztrátách, touze a odolnosti."

Zmíněná desítka písní na nahrávce "We’ve Been Going About This All Wrong" je následující: Darkness Fades, Home to Me, Iʼll Try, Anything, Born, Headspace, Come Back, Darkish, Mistakes, Far Away.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY