Vyloďte se v Kostelci!

05.06.2003 18:00 - Antonín Kocábek | foto: facebook interpreta

Ememvoodoopőká release party
© facebook interpreta
Onu podivnou invazi vám nabízí skupina s ještě podivnějším názvem Ememvoodoopőká. Ta se totiž nedávno zařadila mezi interprety malého vydavatelství Silver Rocket a právě na této značce vychází v těchto dnech jejich nové EP. Jedná se o sedmipalcový vinyl, najdete na něm čtyři nově nahrané kousky a jmenuje se "fontane-stadt". To však není zdaleka jediná novinka této noise-corové formace s uhrančivým zvukem kláves.

Kromě zmiňovaného EP totiž nyní vychází i kompilace "sub.routine.14", a to na německé značce Noiseworks records. Skupina je tu - vedle kolegů z celého světa - zastoupená skladbou "Desperado". K tomu všemu byl tedy v domácím prostředí, klubu Barák 79 v Kostelci nad Černými lesy, přichystán speciální večer na pátek 6. června. Krom křtu zmiňovaného EP půjde zároveň i o rozlučovací koncert s dosavadním bubeníkem Onyxem. Jeho nástupcem se stal Mladoň alias Ondřej Pečenka.

Speciální večer si žádá i speciální hosty. Ememvoodoopőka si proto pozvali stájové kolegy - vedle nich zahrají i syroví punkeři z Chebu Esgmeq, temné a pomalé pražské trio, libující si v lámaných rytmech Lyssa, a mezinárodní psycho trojka Squall. Večírek to tedy bude hlučný a určitě dost výjimečný. Pozor! Vylodění povoleno.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY