Måneskin přijedou příští rok do O2 areny

22.03.2022 10:29 - Tisková zpráva | foto: Ameba Production

Poté, co se vyšplhali na vrcholy mezinárodních hudebních žebříčků a kralovali pódiím předních evropských letních festivalů, oznamují Måneskin nové termíny přesunutého turné "LOUD KIDS ON TOUR", jehož součástí bude i pražská zastávka v rámci spolupráce Rock for People Concerts a SodaPop Concerts. Fanoušci se tak dočkají 14. května 2023 v hlavním městě stejně energické show plné temperamentu, jakou předvedla italská čtveřice Victoria, Damiano, Thomas a Ethan v loňském roce na Rock for People Hope.

S více než 3,4 miliardami přehrání na všech digitálních platformách a více než 43 miliony posluchačů na Spotify měsíčně se kapela stala fenoménem poslední doby. Během turné navštíví Måneskin v rámci zastávek ta nejdůležitější evropská města, jako jsou Londýn, Paříž, Vídeň, Praha nebo Berlín. Pražský koncert se uskuteční v O2 areně.

Všechny vstupenky zakoupené na původní termín koncertu v síti GoOut zůstávají platné i na nový termín 14. května 2023 do sektoru STÁNÍ. Předprodej vstupenek do O2 areny startuje v pátek 25. března od 14 hodin v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Více informací najdete na rockforpeople.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY