Machine Gun Kelly se mainstreamu zaprodá už za pár dnů

23.03.2022 18:49 - Honza Balušek | foto: Universal

Machine Gun Kelly se v posledních letech stal z docela slavného rappera hodně slavným pop-punkerem a davy fanoušků už netrpělivě vyhlížejí jeho novou desku "Mainstream Sellout", která vyjde v pátek 25. března.

MGK tak před pár dny konečně představil definitivní verzi obalu, tracklist nahrávky i další ukázku v podobě společného songu "maybe" s Bring Me The Horizon, který si můžete pustit pod článkem. A mimo jiné také oznámil masivní turné, které se zastaví 19. září ve Sportovní hale v pražských Holešovicích. Na pódiu nebude sám, předskočí mu iann dior a 44phantom.

Machine Gun Kelly na shop.musicserver.cz

Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň musicserver? V nově spuštěném obchodu shop.musicserver.cz si můžete koupit nejen nové cédéčko MGK, ale i jeho debut na CD a LP, tričko či figurky.

Tracklist novinky "Mainstream Sellout" je následující: born with horns, god save me, maybe feat. Bring Me The Horizon, drug dealer feat. Lil Wayne, wall of fame (Interlude), mainstream sellout, make up sex feat. blackbear, emo girl feat. WILLOW, 5150, paper cuts (album version), WW4, ay! feat. Lil Wayne, fake love don’t last feat. iann dior, die in california feat. Gunna & Young Thug, sid & nancy, twin flame.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY