Michael Bublé se v "I'll Never Not Love You" převtělil do herců v romantických filmech

16.03.2022 14:52 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Michael Bublé se povětšinou věnuje coververzím, v posledních letech ale každá jeho sólovka obsahuje i původní tvorbu. Jeho jedenáctá řadovka nazvaná "Higher", která vyjde 25. března, nebude výjimkou. I když před časem vydal lyric video k předělávce "My Valentine", původně od Paula McCartneyho, našlapaný videoklip doplnil až originální písničku "I'll Never Not Love You".

V novince majitel kanadského i italského pasu nečekaně zrychlil, téměř až ztanečněl, a natočil v podstatě i evropsky přístupnou rádiovou hitovku. Ještě větší pozornost si ale zasluhuje klip, který navazuje na třináct let staré video k hitu "Haven't Met You Yet", v němž si zahrála i jeho manželka Luisana Lopilato.

V novém snímku se dvojice ukáže hned v několika ikonických scénách z více či méně romantických filmů ("Casablanca", "Věčný svit neposkvrněné mysli", "Láska nebeská", "Titanic"...), a dokonce nechybí ani záběr vycházející z loňského čtvrthodinového hudebního minifilmu Taylor Swift "All Too Well". Nakonec přichází i skvělá pointa, kdy se dvojice objeví také v supermarketu, v němž natáčela v roce 2009 výše zmíněné video, dokonce i prodavačku ztvárňuje stejná herečka. Jen Bublé a Lopilato už nejsou romanticky sami, ale doprovází je jejich tři děti (a čtvrté v bříšku).

Pokud by vám tento milý a zábavný videoklip byl málo, můžete ochutnat i úplně čerstvý singl, kterým se stala titulní píseň nového alba. Na její doprovodný vizuál si ovšem asi budeme muset ještě nějakou dobu počkat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY