Imagine Dragons půjčili novinku "Bones" do traileru třetí řady seriálu "Banda"

15.03.2022 20:33 - Honza Balušek | foto: Interscope Records

Imagine Dragons jsou v současné době na turné, během kterého 28. a 30. května přijedou i do pražských Letňan (na první termín ještě seženete vstupenky), ale našli si čas i na dotvoření pokračování své loňské desky "Mercury Act 1". "Act 2" sice ještě nemá stanovené datum vydání, předběžně se mluví o létě, venku už je ovšem pilotní singl, kterým se stala písnička "Bones".

Novinka určitě udělá radost všem příznivcům klasického zvuku kapely z jejích počátků. Muzikanti zase pro jednou upozadili elektroniku a vsadili na typický tlak a intenzitu. Po textové stránce se frontman Dan Reynolds vyrovnává s tématem, které straší snad každého, smrtí. Pro magazín Rolling Stone o skladbě řekl: " 'Bones' je odrazem mé neustálé posedlosti konečností a křehkostí života. Pořád hledám nějaké důkazy, které mě přesvědčí, že je toho ještě víc - že život je v jistém smyslu skutečně věčný. Protože jsem to ještě nenašel, snažím se snít o tom, jaké by to bylo porazit smrt alespoň v písni."

Formace k songu prozatím vydala jen lyric video, "Bones" ale tvoří také hudební doprovod nového traileru ke třetí sezóně seriálu "Banda" ("The Boys"), která bude mít na Amazon Prime Video premiéru počátkem června. Filmovým fanouškům určitě bleskne hlavou, že jedním z důvodů, proč tvůrci využili právě tuto skladbu, může být leader hereckého ansámblu Karl Urban. Ten totiž v několik filmech ze světa Star Treku ztvárnil postavu, která měla právě přezdívku Bones. Na lyric video i trailer k seriálu se samozřejmě můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY