Cocotte Minute společně s Elektrick Mann vyjíždění na "V.i.p.iče Tour"

12.03.2022 15:38 - Ondřej Hricko | foto: Archiv kapely Cocotte Minute

Pražská parta Cocotte Minute má za sebou loňské zimní akustické turné, ale už s jarem se vrací s plnohodnotnou koncertní šňůrou. Síly s ní spojí kultovní formace z Valmezu Elektrick Mann, která ve své hudbě kombinuje prvky rapu, rocku, hardcoru i punku a nešetří pikantními texty. V minulém roce vydala zatím poslední EP "Všechno co mám rád je zakázané".

Na některých zastávkách se navíc připojí i písničkář Vojtaano, který v loňském roce vydal povedené druhé album "2020". Šňůra začíná 8. dubna v Brně a skončí 14. května v Praze. Přehled termínů najdete pod článkem.

"S Elektrick Mann jsme hráli poprvé a naposled asi před třinácti lety nebo kdy a doteď jsme se z toho sbírali. No, a teď jsme zase našláplí to nejen zopakovat, ale rovnou překonat. A když se k tomu někde přidá i náš adoptovanej big nigga brotha Vojtaano, bude to dost post-apo cirkus!" komentuje plánované turné frontman Cocotte Minute Zeller a dodává: "My ten návrat na scénu po skoro tři sezóny trvajícím spánku hodláme prostě pojmout fakt vostře. Jak jinak taky. Nejsme žádný buzny!"

Vstupenky na "V.i.p.iče Tour" můžete zakoupit na obvyklých předprodejních místech.

Termíny koncertů:

8.4. Brno / Melodka + speciální host Vojtaano
9.4. Příbram / Junior Klub + speciální host Vojtaano
22.4. České Budějovice / MC Fabrika
23.4. Jihlava / D Klub
29.4. Teplice / Knak + speciální host Vojtaano
30.4. Pardubice / Žlutý pes + speciální host Vojtaano
6.5. Nový Jičín / Music Club Drago
7.5. Havířov / Stolárna
13.5. Jablonec n. N. / Na Rampě + speciální host Vojtaano
14.5. Praha / Rock Café



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY