Nové desky 10/2022 - od Bryana Adamse přes Radůzu po Dymytry

16.03.2022 08:00 - Tomáš Parkan a Tomáš Rozkovec | foto: Warner Music

Hlavní hvězdou tohoto týdne bude Bryan Adams, jemuž budou sekundovat (letos již podruhé) Dymytry, s dvojalbem Radůza, navrátivší se Ella Henderson, vždy pozitivní Luis Fonsi, YelaWolf společně se Shooterem Jenningsem, Jenny Hval, výběrovka Franz Ferdinand, metaloví Spirits Of Fire, rockoví Star One a Brandon Boyd z Incubus.
V pátek 11. března vyšly tyto nové tituly:

Bryan Adams - So Happy It Hurts
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Bryan Adams - So Happy It Hurts
Bryan Adams se po třech letech od alba "Shine A Light" vrací s patnáctou studiovkou "So Happy It Hurts". Její vznik, podobně jako v případě jiných nedávných nahrávek, formovaly covidové lockdowny, a tak nikoho nepřekvapí, že většinu nástrojů si kanadský hudebník natočil sám, a to včetně bicích, perkusí a kláves. Jeho věrný souputník kytarista Keith Scott hrál pouze na pěti z dvanácti písniček a mimo něj se na desce podílel dlouholetí Adamsovi spolupracovníci Jim Vallance a Robert John "Mutt" Lange. K nim se v jednotlivých písničkách připojili ještě zpěvačka Amy Wadge, Jason Evigan, Mike Elizondo, Luke Doucet z Veal a folk-rockových Whitehorse a mluveným slovem také slavný britský herec John Cleese. Podstatnou část kolekce naleznete na hudebníkově YouTube a u jejich poslechu můžete přemýšlet, zda si nepořídíte vinyl nebo nějakou speciální edici.


Radůza - Nebe je odemčené
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk / šanson

Radůza - Nebe je odemčené
Nové album Radůzy se neplánovaně stalo rovnou dvojalbem. První část, "Kerosin" autorka původně zamýšlela natočit sama živě jako návrat ke kořenům písničkářství. Záměr jí však překazil lockdown, a tak nahrávka vznikla v duu s kytaristou Josefem Štěpánkem. Další songy začala skládat hned následující den po dokončení první desky, a vydat je společně se tedy nabízelo. K natáčení "Nezhasínej" již přizvala další muzikanty. Ona a zmíněný Štěpánek si zahráli s bubeníkem Milošem Dvořáčkem, klavíristou Janem Steinsdorferem, baskytaristou Janem Lstibůrkem a je tu i duet s Robertem Křesťanem. Sama Radůza tentokrát nechala akordeon stranou a vzala do rukou nástroje, na něž začala hrát během lockdownu - banjo a ukulele. Textařsky jde o její nejotevřenější a nejniternější počin. Ukázky všech skladeb najdete na stránkách vydavatelství Supraphon, kde album seženete také v hi-res kvalitě.


Dymytry - Pharmageddon
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: psy-core

Dymytry - Pharmageddon
Oblíbená tuzemská formace Dymytry svou šestou studiovkou "Pharmageddon" navazuje na velmi úspěšné album "Revolter", které se stalo velmi rychle po uvedení platinovým. Produkci deseti písní dostal na starost Christian Kohlmannslehner (Powerwolf, Eskimo Callboy), z rádií a televize už můžete znát kousek "Lidice". Kapela získala práva k užití stejnojmenného filmu s Karlem Rodenem v hlavní roli a doplnila ho o záběry z válečných kulis, kde se natáčelo několik holywoodských filmů. Můžete se na něj podívat na YouTube.


Ella Henderson - Everything I Didn’t Say
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: taneční pop / pop

Ella Henderson - Everything I Didn’t Say
Po svém debutu "Chapter One", který jí vynesl roli předskokanky Take That a Jamese Arthura, se Ella Henderson trochu vytratila ze scény. Na konci roku 2016 se sice vynořily zprávy, že připravuje druhé album společně s Dannym O'Donoghuem z The Script a Maxem Martinem, avšak po rozchodu s vydavatelstvím Syco o rok později začala od nuly a pouze se sem tam mihla na deskách jiných (třeba Rudimental, Sigala, Sam Feldt, Sigma nebo Liam Payne). Prvním upozorněním na albovou dvojku "Everything I Didn’t Say" se stal duet s Tomem Grennanem "Let's Go Home Together", který pak doplnila hned patnáctkou písniček. Produkčně se na nich podíleli například Jordan Riley, Biff & Bubba, Ah Shux, Ollie Green, TMS, Toby Scott nebo Mac & Phil. Že její pop nabral více taneční nádech, si ověříte na YouTube.


Lucky Daye - Candydrip
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: soul / r'n'b

Lucky Daye - Candydrip
Jsou to tři roky, co americký zpěvák David Debrandon Brown, kterého celý svět zná pod jménem Lucky Daye, vydal svůj debut "Painted", jenž mu vynesl čtyři nominace na Grammy. Loni k němu přidal ještě EP "Table For Two", díky kterému aktuálně čeká, jak dopadnou další dvě. Tímto úspěchem se ovšem nenechává ukolébat a pro své příznivce má už připravenou druhou řadovku "Candytrip". Vzhledem k předchozím slovům není překvapení, že pokračuje s obdobným týmem. Jeho hlavním členem je D'Mile, k němu přibyl ještě M-Phazes, Sir Dylan nebo Alex Isley. Jak zjistíte i na jeho YouTube profilu, v roli hostů se představí Smino, Lil Durk a Chiiild.


Tip týdne

Jenny Hval - Classic Objects
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: art pop / experimental folk / electronic

Jenny Hval - Classic Objects
Počítáme-li desky vydané pod pseudonymem Rockettothesky, je "Classic Objects" osmou studiovkou norské muzikantky Jenny Hval. Hudební začátky v gothicmetalové bandě Shellyz Raven jsou již dávnou minulostí - dnes tato rodačka z města Tvedestrand patří mezi uznávané artpopové umělkyně. Čerstvý počin, zdá se, kvalitou za těmi předchozími nezaostává - osmero songů, které jí pomáhal produkovat Kyrre Laastad, se na platformě Metacritic pyšní průměrným hodnocením 85 %, přičemž magazín The Skinny neváhal nahrávce udělit známku nejvyšší s tím, že jde o dílo, jímž autorka dosáhla svého tvůrčího vrcholu. Co je na tom pravdy, zkoumejte na Jennině YouTube profilu.


YelaWolf & Shooter Jennings - Sometimes Y
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

YelaWolf & Shooter Jennings - Sometimes Y
Americký rapper YelaWolf se rozhodl, že se v případě svého osmého alba "Sometimes Y" spojí se synem Wylona Jenningse Shooterem Jenningsem. Toho aktuálně poměrně často poznáváme také coby producenta, který má ve svém portfoliu interprety jako Brandi Carlile, Tanya Tucker, Marilyn Manson nebo Duff McKagan. Kupodivu jejich spojením nevznikla ani countryová, ani rapová nahrávka - většina z deseti písniček je laděná především na rockovou notu. Ověřte si to na YelaWolfově YouTube profilu.


The Shires - 10 Year Plan
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: country

The Shires - 10 Year Plan
Anglické countryové duo The Shires se za poslední roky už definitivně vymanilo z pozice pouze ostrovních hvězd a začalo bodovat i za velkou louží. Vypovídají o tom dvě ceny CMA, smlouva s nashvillským major labelem nebo natáčení se špičkovými americkými muzikanty, jako jsou třeba Ilya Toshinsky nebo Justin Schipper. Oba se podíleli i na jejich páté řadovce "10 Year Plan". Produkce se pak ujala Lindsay Rimes, jejíchž služeb využívají například Kelsea Ballerini, Kane Brown, Thomas Rhett nebo Kylie Minogue. Zda britské tažení na Spojené státy bude pokračovat dále, zjišťujte na YouTube.


Franz Ferdinand - Hits To The Head (Deluxe Edition)
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Franz Ferdinand - Hits To The Head (Deluxe Edition)
K rekapitulaci své dvacetileté kariery se letos rozhodli skotští indierockeři Franz Ferdinand. Kolekci osmnácti vybraných kusů s názvem "Hits To The Head" doplňují dvě zbrusu nové písně nazvané "Billy Goodbye" a "Curious". Výročí je třeba oslavit i výpravnými edicemi. K dispozici je tak Deluxe CD v pevné vazbě čtyřicetiosmistránkové knihy s poznámkami od JD Beauvalleta, texty a exkluzivními fotografiemi. Samozřejmostí je vinylové 2LP vydání, buď ve zlaté nebo červené barvě se šestnáctistránkovou knihou. Nahrávku lze pořídit i na kazetě. Více naleznete na YouTube profilu formace.


Brandon Boyd - Echoes And Cocoons
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Brandon Boyd - Echoes And Cocoons
Svým třetím sólovým albem "Echoes And Cocoons" o sobě dává vědět frontman amerických Incubus Brandon Boyd. Natáčel ho na dálku s producentem Johnem Congletonem (St. Vincent), kterému pravidelně psal e-maily, aby si potvrdil či seškrtal nápady a ty pak dovedl v k vlastní finalizaci. Výsledkem je desetiskladbová kolekce, která je obestřena věčným autorovým zvukovým hledačstvím. Pilotním singlem se stala skladba "Pocket Knife", kterou si můžete poslechnout na YouTube.


Star One - Space Metal
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní metal

Star One - Space Metal
"Space Metal" je debutové studiové album progresivního metalového projektu Star One, za níž stojí multiinstrumentalista a frontman, kytarista a mozek Ayreon Arjen Lucassen. Jak už obal napovídá, mísí nahrávka progresivní metal a space rock a koncepčně je propojena s dobrodružstvím ve vesmíru. Tematicky koketuje s kultovními sci-fi filmy, romány či televizními seriály. O zpěv se krom samotného autora postarali mimo jiné Russell Allen (Symphony X), Dave Brock (Hawkwind) či Floor Jansen (Nightwish). Kolekce desti skladeb o celkové délce pětapadesáti minut vychází i jako limitovaná edice s dalším CD plným raritního materiálu. Ukázky naleznete na Arjenově YouTube profilu.


EP a minialba

  • Milet - Flare
    Ačkoli je to teprve pár týdnů, co japonská zpěvačka vydala své druhé album "Visions", nic jí nebrání ho doplnit další dvojicí písniček, k níž přidala akustickou verzi "Somebody" a orchestrální podobu "Fly High". Vše nasdílela na své YouTube.
  • Thomas Headon - Victoria
    Své druhé EP vydává australský zpěvák, který míchá indie pop s lo-fi, alternativním rockem a bedroom popem. Tentokrát tak činí v pěti písničkách a vy si uděláte lepší představu na jeho YouTube.
  • Axel Flóvent - Coexist
    Těsně před tím, než vystoupil poprvé v Praze islandský písničkář, stihnul vydat ještě pět nových písní na EP "Coexist". Ve třech z nich coby hosty přivítal Tusks, Ciarana Laveryho a jeho koncertního souputníka Plàsiho. Co je za těmito písněmi, odhaluje na YouTube.

Dále stojí za pozornost:
Lily Meola - Daydream: americká zpěvačka, nad kterou drží ochrannou ruku sám Willie Nelson
Orion Sun - Getaway: mix alternativy, rapu, r'n'b, soulu, indie, popu a rocku
Nick Mono - The Sun Won’t Stay After Summer: anglický popový zpěvák a šest jeho songů


Luis Fonsi - Ley De Gravedad
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: latino pop

Luis Fonsi - Ley De Gravedad
Ačkoli by se mohlo zdát, že Luis Fonsi se poněkud vytratil, stále vydává jeden singl za druhým a nyní, tři roky po albu "Vida", nastřádal už celkem šestnáct písniček, které prezentuje na kolekci s názvem "Ley De Gravedad". Na spoustu z nich si přizval své kolegy, a tak se vedle něj postupně blýsknou Manuel Turizo, Myke Towers, Rauw Alejandro, Cali Y El Dandee, Farruko, Dalex, Juanka, Sebastián Yatra a Nicky Jam. Ještě více slunce vám slavný Portoričan zanese do počínajícího jara prostřednictvím svého YouTube .


for King & Country - What Are We Waiting For?
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: křesťanský pop

for King & Country - What Are We Waiting For?
V současné křesťanské hudbě je několik interpretů, jejichž věhlas již přesahuje i tento specifický žánr. Několik let již mezi ně patří také popové duo for King & Country, které se se svojí poslední řadovkou "Burn The Ships" vyšplhalo do nejlepší desítky hitparády Billboard 200 a před dvěma roky posbíralo hned dvě ceny Grammy. Nyní Joel a Luke přicházejí se svým čtvrtým albem "What Are We Waiting For?" a odpověď na onu otázku Na co čekáme? hledají v třinácti skladbách. Pomáhají jim při tom Dante Bowe, Sleeping At Last a Kirk Franklin s Tori Kelly. Na co přišli, zjistíte na jejich YouTube.


Hoodoo Gurus - Chariot Of The Gods
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Hoodoo Gurus - Chariot Of The Gods
"Chariot of the Gods" je desátá řadovka australské rockové skupiny Hoodoo Gurus, první od kolekce "Purity of Essence" z roku 2010. Kapela však za ty roky nezahálela a krom vystupování a vydávání živých koncertů začala v roce 2019 tvořit. Dle slov jejích členů je situace kolem lockdownů stmelila a výsledkem je jejich čtrnáct songů, které jsou nyní připraveni zahrát prostřednictvím speciálního živého koncertního streamu. Kolekce je k dispozici na CD, vinylu a digitálních platformách, přičemž vinylová verze obsahuje tři bonusové skladby - "Obviously Five Believers", "I Wanna Be Your Man" a předchozí singl "Hung out To Dry". Více na YouTube.


Ghost - Impera
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Ghost - Impera
Ghost je švédská heavymetalová hudební skupina založená v roce 2006 ve městě Linköping. Debutovou desku "Opus Eponymous" vydala už v roce 2010 a vysloužila si za ni nominaci na švédskou cenu Grammi v kategorii nejlepší hardrockové/metalové album. Aktuální nahrávka "Impera" se pyšní pořadovým číslem pět a představuje nového frontmana, který si říká Papa Emeritus IV. Celou novinku najdete k poslechu na YouTube.


Jarret - Ohrané pásmo
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: folk

Jarret - Ohrané pásmo
Jarret slaví jubilejní třicáté výročí od svého vzniku, a jak už to bývá v takových případech dobrým zvykem, i tato liberecká formace si nadělila dárek v podobě reminiscenční kompilace mapující cestu na české hudební scéně. Trojalbum nazvané "Ohrané pásmo" nabízí to nejvýraznější z dosavadních pěti studiových alb kapely. Celkem symbolicky se posluchač dopočítá třiceti písní, k tomu ovšem Jarret přidává také čtyři zbrusu nové kousky a jednu starší skladbu ve zcela novém kabátě. Výběrovka vychází mimo dvou CD také na třech vinylových deskách. Kompletní seznam songů i s ukázkami naleznete na stránkách vydavatelství Indies Scope, které kolekci sestavilo.


Lil Durk - 7220
web / facebook / Deezer / psali jsme
žánr: rap

Lil Durk - 7220
Americký rapper Lil Durk za posledních několik let zažil strmý nárůst popularity, před dvěma roky se díky spolupráci s Drakem dočkal dvou nominací na Grammy a obě jeho alba z téhož roku "The Voice" a "Just Cause Y'all Waited 2" se vyšplhala těsně pod vrchol Billboard 200. Zda se mu s jeho sedmou řadovkou "7220" povede americký žebříček konečně dobýt, zjistíme až za pár dní, nicméně už dnes víme, že na ni zařadil celkem sedmnáct tracků, na jejichž produkci se podíleli Touch Of Trent, DJ Bandz, TM88, Hitmaka, Cubeatz, DJ FMCT nebo Southside. Přímými účastníky pak byli ještě Future, Gunna, Summer Walker a Morgan Wallen. Vydáním novinky tepe rapperův YouTube


V krátkosti

  • Rex Orange County - Who Cares?
    Anglický písničkář vlastním jménem Alex O'Connor, druhý v anketě BBC Sound Of 2018 na sebe upozornil spoluprací s Taylor The Creator na Grammy oceněném albu "Flower Boy". Slavnější kolega mu nyní spolupráci oplatil na jeho čtvrté desce, kterou sdílí prostřednictvím bandcampu.
  • Ben Rector - The Joy Of Music
    Po předloňském vánočním albu se s řadovou nahrávkou vrací americký pop rockový zpěvák a pro třináct písniček si vybral poměrně nesourodou čtveřici hostů. Vedle sebe se tu potkali dva cool jazzoví saxofonisté Dave Koz a Kenny G, rapper Snoop Dogg a Taylor Goldsmith z folk rockových Dawes. Kam se s nimi vydal, ukazuje na svém YouTube.
  • Maia Friedman - Under The New Light
    Kytaristka a klávesistka Dirty Projectors, která se blýskla i uskupení Bobby. Nyní se rozhodla to zkusit sólo v dream popovém duchu a činí tak prostřednictvím deseti písniček, s nimiž jí vypomáhali členové Lucius a Via Audio. Výsledek uslyšíte na jejím bandcampu.
  • Ho99O9 - Skin
    Své druhé po pěti letech konečně vydává formace, která míchá punk rap, industrial hip hop, horrorcore a noise punk. V tuctu skladeb jim na pomoc přispěchali Corey Taylor, Bun B, Saul Williams a Jasiah. Výsledek je ke slyšení na jejich YouTube.
  • Alex Cameron - Oxy Music
    Australský synth popový hudebník, který se podílel také na albech The Killers, se vrací po třech letech a svým fanouškům servíruje své čtvrté album s devítkou songů. Podílel se na nich také Jason Williamson ze Sleaford Mods. Další spolupracovníky a celé album představuje na bandcampu.
  • Wolves At The Gate - Eulogies
    S pátou studiovou deskou aspiruje metalcorová formace na doposud nejlepší svou nahrávku. Přesvědčte se sami a poslechněte si kousek "Shadows", který najdete na YouTube.
  • Goose - Endless
    Belgická electro-rocková formace, která remixovala písně pro Daft Punk, White Lies nebo Jessie Ware a spolupracovala s řadou britských a amerických hudebníků, si pro nás připravila nové album s celkem desítkou písniček. První singly sdílí na YouTube.
  • Loop - Sonancy
    Skupina Loop vznikla v jižním Londýně v polovině 80. let a tehdy vydala tři velmi solidní alba se svým silným mixem motorických beatů a těžkých kytarových riffů. Poté se odmlčela. Nyní, po dvaatřiceti letech, se vrací. Čerstvou studiovku předznamenal singl "Halo". Video k němu je na YouTube.
  • Sam Jr. - Sam Jr.
    Sam Goldberg Jr. z Broken Social Scene vydává své debutové sólové album. Sedmipísňovou kolekci ozdobila svým přispěním ve "Sweet Face" Tess Parks. Video k singlu "Keep It Buried" můžete zhlédnout na YouTube.
  • The Districts - Great American Paintin
    Téměř rok a půl po vydání posledního alba jsou The Districts zpět. Indie rockeři z Philadelphie ohlásili desku "Great American Painting" singlem "I Want to Feel It All" a oznámili masivní turné. Na klip ke zmíněné ochutnávce se podívejte na YouTube.
  • Widowspeak - The Jacket
    Brooklynská indierocková skupina tvrdí, že její šesté studiové album je o věcech, které si vybíráme, oblékáme a přijímáme jako symboly toho, kým jsme. Věci, které nabývají svého smyslu, dokud je nakonec neztratíme nebo odhodíme. Doprovodný snímek k singlu "Everything Is Simple" je k vidění na YouTube.
  • Drake White - The Optimystic
    Po šesti letech vyplněných trojicí ípíček se rozhodl navázat na svoji druhou desku "Spark" americký countryový zpěvák z Alabamy, s níž se vyšplhal do Top 5 countryového žebříčku. O ještě lepší pozici bude bojovat s čtrnáctkou písniček, jíž nahrál na své YouTube.
  • Shenseea - Alpha
    Svůj debut vydává jamajská dancehallová zpěvačka Chinsea Linda Lee, kterou jsme mohli zaregistrovat už na albech Christiny Aguilery, Seana Paula nebo Major Lazer. Jak zjistíte na jejím YouTube, mezi čtrnácti písničkami nalezneme i ty, na kterých se podílel Tyga, 21 Savage, Megan Thee Stallion, Offset, Beenie Man či již zmíněný Sean Paul.
  • Benny The Butcher - Tana Talk 4
    Dlouho odkládaná novinka amerického rappera je konečně tu a s ní i dvanáct skladeb, včetně těch, kde si zahostovali J. Cole, Boldy James, Diddy, Conway The Machine, 38 Spesh, Westside Gunn a Stove God Cooks. Všechny je najdete na YouTube.


    Dále stojí za pozornost

    Jameszoo - Blind: holandský electrojazzový experimentátor
    Ali Sperry - In Front Of Us: nová nashvillská stoupající písničkářská hvězda
    Bodega - Broken Equipment: návrat newyorské punk rockové formace
    Ramesh - Eternal Spring: sólový počin člena indie popových Voxtrot
    Ferris & Sylvester - Superhuman: britské blues folk rockové duo
    Phebe Starr - Heavy Metal Flower Petal: debut australské electropopové zpěvačky
    Apollo Ghosts - Pink Tiger: kanadský mix indie rocku a jangle punku
    Eli Degibri - Henri And Rachel: izraelský jazzový saxofonista, který hrával u Herbieho Hancocka či s Kennym Barronem
    Drug Church - Hygiene: americká post-hardcoreová formace po čtyřleté odmlce
    Tapani Rinne & Juha Mäki-Patola - Open: společné album dvou finských hudebníků, skladatelů a producentů


    Dále vychází:

    A. Billi Free & The Lasso - Holy Body Roll
    Adult. - Becoming Undone (Physical Release)
    Airacobra - Midwestern Steel
    Amber Lewis - Lips & Teeth
    Arkaik - Labyrinth Of Hungry Ghosts
    Atalhos - A Tentação do Fracasso
    Bastard - Rotten Blood
    Bastards Of Soul - Corners
    Black Mekon - We’Ve Learned Nothing
    Boyo - Echoes Like Memories
    Brad Armstrong - Heart Like A Sigil
    Carol Lipink - Goddess Of Imperfection
    Clementine Was Right - Cant Get Right With The Darkness
    Curses - Incarnadine
    Dallas Woods - Julie's Boy
    Danny Horyna & Merlin - Nevada (30th Anniversary Remaster)
    Deco*27 - Mannequin
    Diane Patterson - Satchel Of Songs
    Disassembler - A Wave From A Shore
    Edge Of Forever - Days Of Future Past - The Remasters
    E-L-R - Vexier
    Elzhi + Georgia Anne Muldrow - Zhigeist
    Exociety - Deception Falls
    Find Me - Lightning In A Bottle
    Fly Anakin - Frank
    Glacier Veins - Lunar Reflection
    Gorged Afterbirth - Got Gore?
    Grateful Dead - Road Trips Vol. 1 No. 4: From Egypt With Love
    Hank Williams - I'm Gonna Sing - The Mother's Best Gospel Radio Recordings
    House Of Shakira - Lint XXV
    Chronomancy - Shadows In Atlantis
    In Aphelion - Moribund
    Invocator - Excursion Demise
    Irma Thomas - Full Time Woman: The Lost Cotillion Album
    Jackson Dean - Greenbroke
    Jeremy Ivey - Invisible Pictures
    Jessica Taylor - Full Bloom
    Jessica Wilde - Sober, Wasted, Wasted, Sober
    Johan Lenox - Wdywtbwygu
    Kalisway - Hit ‘Em With The Funk
    Kee Avil - Crease
    Khontkar, Downtown Dion & Harry Fraud - Fire Department
    Kishi Bashi - 151A (10th Anniversary Edition)
    Kiss - Off The Soundboard: Live In Virginia Beach, July 25, 2004
    Konvent - Call Down The Sun
    Leon Salgeuro - Bits & Bobs
    Mamorlis - Sturdy As An Oak
    Maneka - Dark Matters
    Mary Simich - How Does One Begin
    Messa - Close
    Michelles - The Empty Promises Of Rock And Roll
    Mike Dimes - In Dimes We Trust
    Mooski - Melodic Therapy
    Nappynappa - Ondamicunderdacozmiklytz
    Nathan Ball - Under The Mackerel Sky
    Nequient - Darker Than Death Or Night
    New Horizon - Gate Of The Gods
    Nicholas Payton - Smoke Sessions (Remixed)
    Paul Cherry - Back On The Music
    Pillaging Villagers - Pillaging Villagers
    Pink Siifu - Gumbo’! Deluxe’!
    PJ Harvey - The Hope Six Demolition Project - Demos
    Radioactive - X.X.X.
    Rust N' Rage - One For The Road
    Různí - The Black Joy Experience Vol. 2
    Scotty Sire - Mood Swings
    Set It Off - Elsewhere
    Shadow Universe - Subtle Realms, Subtle Worlds
    Shaman's Harvest - Rebelator
    Sidious - Blackest Insurrection
    Sidus Atrum - Spiral Of Life
    Spirits Of Fire - Embrace The Unknown
    Summer Salt - The Juniper Songbook
    Syk - Pyramiden
    Tanya Tagaq - Tongues
    Team Me - Something In The Making
    The Human Tornado - Love Is Démodé
    The Lazy Eyes - Songbook
    The Lied To’s - The Worst Kind Of New
    The Ninth Wave - Heavy Like A Headache
    The Sully Band - Let’S Straighten It Out!
    The Tronosonic Experience - The Shadow Pt 1
    The Wiggles - Rewiggled
    Theodore - The Voyage
    Young Guv - Guv III

    Vychází na vinylu:
    Afghan Whigs - 1965
    Alex Cameron - Oxy Music
    Bastards Of Soul - Corners
    Ben Rector - The Joy Of Music
    Blink 182 - Greatest Hits
    Bryan Adams - So Happy It Hurts
    Cynthia Erivo - Ch. 1 Vs.1
    Dead Lord - Dystopia
    Disassembler - A Wave From A Shore
    Duke Ellington & John Coltrane - Duke Ellington & John Coltrane
    E-L-R - Vexier
    Ferris & Sylvester - Superhuman
    Franz Ferdinand - Hits To The Head
    Ghost - Impera
    Gillian Welch & David Rawlings - All The Good Times
    Goose - Endless
    Gorerotted - Only Tools And Corpses
    Hank Williams - I'm Gonna Sing - The Mother's Best Gospel Radio Recordings
    Hugar - Rift
    Irma Thomas - Full Time Woman: The Lost Cotillion Album
    Jameszoo - Blind
    Jeremy Ivey - Invisible Pictures
    John Coltrane & Johnny Hartman - John Coltrane & Johnny Hartman
    Johnny Marr - Fever Dreams Pts 1-4
    Kee Avil - Crease
    Kiss - Off The Soundboard: Live In Virginia Beach, July 25, 2004
    Konvent - Call Down The Sun
    Leonard Cohen - Songs Of Love And Hate
    Loop - Sonancy
    Luis Fonsi - Ley De Gravedad
    Maia Friedman - Under The New Light
    Martin Phipps - The Crown 3 (soundtrack)
    Martin Phipps - The Crown 4 (soundtrack)
    Methods Of Mayhem - Methods Of Mayhem
    Nappynappa - Ondamicunderdacozmiklytz
    Nathan Ball - Under The Mackerel Sky
    Near Death Condition - Ascent From The Mundane
    PJ Harvey - The Hope Six Demolition Project - Demos
    Radioactive - X.X.X.
    Rex Orange County - Who Cares?
    Rupert Gregson-Williams - The Crown 1 (soundtrack)
    Rupert Gregson-Williams - The Crown 2 (soundtrack)
    Různí - Sleepless In Seattle (soundtrack)
    Různí - You’ve Got Mail (soundtrack)
    Scotty Sire - Mood Swings
    Screamin' Jay Hawkins - At Home With Screamin' Jay Hawkins
    Set It Off - Elsewhere
    Shadow Universe - Subtle Realms, Subtle Worlds
    Shaman's Harvest - Rebelator
    Slash Feat. Myles Kennedy & Conspirators - 4 (1Lp+1Cd+1Mc)
    Star One - Space Metal
    Summer Walker - Still Over It
    The Get Up Kids - On A Wire
    The Shires - 10 Year Plan
    The Tronosonic Experience - The Shadow Pt 1
    Tony Price - Mark VI
    Widowspeak - The Jacket

    EP:
    Dead Lord - Dystopia
    Elanor Moss - Citrus
    Ethan P. Flynn - Universal Deluge
    Hellblind - A Plague On All Your Hoses
    Holo - In Limbo
    Interesting Times Gang - Are We Ok
    John Moods - Autoplay
    Junk Drawer - The Dust Has Come To Stay
    Khazali - The Rush
    Nicolas Rage - Personal Party
    Orion Sun - Getaway
    Reyna - Now, Now
    Riela - Llorar Y Perrear
    Sparkling - This Is My Life / Das Ist Mein Leben / C´est Ma Vie
    Taylor Alxndr - 1993
    The Warhawks - This Ain’T Art
    Viji - Cali
    Yayoyanoh - Yayoyanoh

    Reedice:
    Cherokee Rose - Buckskin
    Cherokee Rose - To All The Wild Horses
    Jiří Schelinger / František Ringo Čech - ...nám se líbí... (Supraphon)
    Massage - Oh Boy
    Yukihiro Takahashi - Tomorrow’S Just Another Day
    Yukihiro Takahashi - What, Me Worry?
    Xentrix - Shattered Existence


  • DOPORUČENÉ ČLÁNKY

    SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY