Poslechněte si celé nové album Davea Gahana Paper Monsters

29.05.2003 20:06 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dave Gahan - Paper Monsters
© facebook interpreta
Jak asi víte, legendární Depeche Mode si dávají v současné době oddech, ale jejich jednotliví členové ne. Před několika týdny spatřilo světlo světa sólové album Martina Gorea "Counterfeit2", v pondělí 2. června pak vyjde sólovka zpěváka Davea Gahana "Paper Monsters".

Ten narozdíl od svého kolegy nevsadil na coververze, ale na zcela nový materiál, což ostatně fanoušky asi potěší více. Desetiskladbová kolekce je dílem Gahana, Knoxe Chandlera a producenta Kena Thomase. Ačkoli skladby v sobě přece jen mají něco ze zvuku domovské formace, rozhodně se nejedná o další album Depeche Mode...

Jak je v dnešní době už téměř zvykem, deska vyjde i jako limitovaná edice s bonusovým DVD, které bude obsahovat kromě videoklipu k pilotnímu singlu "Dirty Sticky Floors" i záběry z jeho natáčení, dvě akustické verze albových skladeb a samozřejmě další zajímavosti. Čeští fandové se také mohou těšit na 24. června, kdy Gahan vystoupí v pražské T-Mobile aréně.

Pokud chcete slyšet nové album Davea Gahan už nyní, stačí kliknout zde a otevře se vám speciální web, kde si můžete přehrát všechny skladby na desce, tři remixy "Dirty Sticky Floors" a také se podívat na videoklip k singlu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY