Druhá sezóna seriálu "Euforie" přinesla exkluzivní skladby Lany Del Rey či Tove Lo

29.01.2022 15:24 - Honza Balušek | foto: Interscope Records

Hudba v televizních seriálech je jejich důležitou součástí, protože použitá píseň často jednotlivé scény ještě umocní. A nemusí se vždy jednat o známé hity, spousta skladeb si na televizních obrazovkách užije i svou premiéru. Jako třeba v "Euforii", která je u nás dostupná na HBO a HBO GO.

Právě tento pořad, jehož hlavní tváří je herečka Zendaya, je známý až masivním používáním songů. Rozpočet na hudební složku tvoří pravděpodobně velkou část nákladů, protože některé epizody obsahují i více než dvacítku skladeb. Ty samozřejmě nezaznějí všechny celé, ale objeví se třeba jen jejich fragmenty.

Druhá řada seriálu, která se po covidové pauze začala vysílat počátkem tohoto roku, kromě starších nahrávek dosud přinesla i dva zbrusu nové kousky, které jistě potěší každého popového fanouška. Nejdříve jsme se dočkali novinky od Lany Del Rey, která přispěla písní "Watercolor Eyes", druhou velkou skladbou se stala "How Long" od švédské hvězdy Tove Lo. Vzhledem k tomu, že k odvysílání zbývá ještě pět dílů z osmi, dá se předpokládat, že pro nás mají tvůrci "Euforie" připravená ještě další hudební překvapení.

Oba zmíněné songy si prostřednictvím lyric videí můžete pustit pod článkem. Pokud byste je chtěli vlastnit i na fyzickém nosiči, soundtrack ke druhé řadě seriálu by měl vyjít 25. února nebo 22. dubna, data z oficiálních zdrojů se bohužel liší. Dá se čekat, že kromě písňového kompletu se dočkáme i sbírky instrumentální hudby, kterou má na starosti zpěvák a hudebník Labrinth.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY