Richard Durand vydává očekávané album "Reactivate"

27.01.2022 09:16 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Holandský DJ a producent Richard Durand se v hudební branži pohybuje již od roku 2005, kdy vydal debutový singl. Svou albovou prvotinou "Always The Sun" z roku 2009 jasně potvrdil, že umí skládat líbivé taneční songy a že s ním musíme do budoucna rozhodně počítat. V těchto dnech na trh uvádí již své páté studiové album, které pojmenoval "Reactivate".

Richard Durand - Reactivate
© Black Hole Recordings
Na nástupce úspěšné desky "The Air We Breathe" pracoval Durand s pauzami více než dva roky a finální verzi dokončil až začátkem prosince 2021. Jak sám dodává, jde o kolekci písní, které hledí dopředu, do doby, kdy opět všichni budeme moci svobodně tančit. Durand, který v rámci produkce poslední léta zakotvil u melodických trance písní doprovázených ženskými vokály, se nikdy nehrnul k mikrofonu. Měl ale tu výhodu, že vždy mohl oslovit ty nejlepší zpěváky a vokalisty z trancové branže, čemuž pak odpovídal i výsledek.

U novinky "Reactivate", která nabídne třináct autorských skladeb a dva remixy songů jiných interpretů, tomu není jinak. Jeho fanoušky jistě potěší, že kolekce bude obsahovat loňský hit "My Guiding Light" s Christinou Novelli nebo nedávný singl "Give Your Heart A Home" s HALIENE, který dosáhl až na nejvyšší příčku Beatport Charts.

Aktuálně desku propaguje neméně hitově znějící song "Almost Home", na kterém je ke slyšení osvědčený a léty prověřený zpěvák Christian Burns, kterého můžeme znát z hitů Tiesta, Giuseppe Ottavianiho nebo Allure. Zmiňovaný singl si můžete poslechnout pod článkem.

Dodejme, že album "Reactivate" vychází v pátek 28. ledna, a to jak digitálně, tak v limitovaném nákladu na CD. Pokud byste o fyzickou verzi měli zájem, (před)objednat si ji můžete například zde. A abyste nekupovali zajíce v pytli, můžete si nejprve pod článkem poslechnout speciální trailer, do kterého byly všechny songy z desky namíchány.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY