Akustická mini kytara Tanglewood TW2 T - váš hudební parťák na cesty

25.01.2022 19:07 - Tisková zpráva | foto: kytary.cz

Většina kytaristů má ke svému nástroji vztah jako v sourozeneckém páru jedno dvojče k druhému a kytaru s sebou vozí všude, kde to jen trochu jde. Máte to se svou kytarou také tak? Pak právě vám je na tělo šitý cestovní model TW2 T z produkce britské značky Tanglewood.

Tanglewood TW2 T
© kytary.cz
TW2 T je akustická kytara v kompaktním provedení. Rozměrově dokonale splňuje nároky každého kytaristy, který svůj nástroj chce mít po ruce i na cestách, a nabízí praktičtější alternativu k objemnějším kytarám typu dreadnought nebo jumbo. Nejen velikostí je ale tento nástroj rozený dobrodruh a cestovatel. Jeho tělo je vyrobeno z laminovaného mahagonu, krk z poctivého kusu stejné dřeviny a hmatník z moderního kompozitního materiálu. Podobné údaje by mohl leckterý koncertní instrument vidět ve svém rodném listu jen velmi nerad, cestovní kytaru Tanglewood TW2 T však pasují do role supermana! Vrstvená konstrukce korpusu a užité kompozitní materiály jsou méně náchylné vůči změnám teploty a vlhkosti, což má pozitivní vliv na stabilitu ladění. Model TW2 T tedy představuje velmi houževnatý nástroj, který během cest jen tak něco nerozhodí.

Akustická mini kytara Tanglewood TW2 T rozměrově sice zaostává za svými dospělejšími příbuznými, zvukovými vlastnostmi jim ale statečně šlape na paty. Navíc právě míry trpaslíka jsou vzhledem k bezproblémovému transportu její hlavní předností. V kombinaci s ohromnou odolností a zmíněným zvukem je to spolehlivý nezmar, který vám bude dělat harmonickou společnost klidně i na cestě kolem světa.

Přijďte si tuhle malou kytaru s velkou duší vyzkoušet do některé z prodejen Kytary.cz, nebo si ji rovnou pořiďte na jejich e-shopu. Dostanete kvalitní nástroj s přiloženým praktickým obalem a především dobrého hudebního parťáka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY