Kompletní sety Mackie - výhodné balíčky pro hudebníky na stage a do studia

21.12.2021 12:56 - Tisková zpráva | foto: kytary.cz

Téměř dva roky v zajetí covidu a restrikcí s ním spojených nadělaly ve společnosti spoustu neplechy. Ovšem jak praví klasik, všechno špatné je pro něco dobré. Dlouhé dny strávené v zajetí domovů vnukly mnoha lidem myšlenku, že náhlý přebytek volného času věnují učení se hře na nějaký hudební nástroj. U některých se potkal talent s pílí a v ovládání svého instrumentu se posunuli natolik, že se u nich z nouzového hobby stala vášeň. Se svým hudebním pokrokem se pak přirozeně chtějí pochlubit nějakému publiku nebo ho zaznamenat v nahrávkách. Také pro tuto skupinu umělců vyvinula společnost Mackie kompletní sety pro domácí nahrávání a pro živou produkci.

Mackie Creator Bundle

Mackie Creator bundle
© kytary.cz
Studiový balíček Mackie Creator Bundle nabízí bez přehnaných finančních nákladů zázemí nahrávacího studia nejen hudebníkům, ale i tvůrcům podcastů či youtuberům. Set se skládá z páru aktivních studiových monitorů Mackie CR3-X, USB kondenzátorového mikrofonu Mackie EM-USB, studiových sluchátek Mackie MC-100 a příslušenství potřebného pro maximální komfort při nahrávání. Monitory CR3-X mají v arzenálu 3" basové a 0,75" výškové reproduktory, které spolu se zesilovačem třídy D nabízejí maximální výkon až 50 W. Kondenzátorový mikrofon EM-USB je pro potřeby streamování či nahrávání vybaven integrovanou zvukovou kartou a díky systému Plug and Play je bez nutnosti stahování jakýchkoliv ovladačů připraven k okamžité akci. Je osazený kapslí s kardioidní směrovou charakteristikou a dokáže pořídit audio záznam v profesionální kvalitě. Pro detailní monitoring či kritický poslech jsou v setu k dispozici uzavřená sluchátka Mackie ze série MC. Jsou vybavena měniči s velkorysým průměrem a vyznačují se přirozenou reprodukcí s přesnými basy. Model MC-250 disponuje vysokým headroomem a frekvenční křivkou vyladěnou pro detailní poslech při mixování nahrávek a při jejich následném masteringu.

Mackie Performer Bundle

Mackie Performer bundle
© kytary.cz
Kompletní set Mackie Performer Bundle je vhodný pro všechny kreativce a hudebníky, kteří potřebují ozvučit živá vystoupení komornějšího rázu. Set obsahuje dva dynamické mikrofony EM-89D, mixpult ProFX6v3, studiová sluchátka MC-100 a potřebné příslušenství pro propojení jednotlivých komponentů. Šestikanálový mixážní pult se dvěma Onyx preampy a GigFX zvukovým enginem je osazený dvěma kombinovanými vstupy pro mikrofon nebo hudební nástroj, Hi-Z nástrojovým vstupem, stereo jack vstupem a linkovým vstupem pro externí hudební přehrávač. Dynamický mikrofon EM-89D má kardioidní směrovou charakteristiku, robustní konstrukci a umožňuje audio záznam v profesionální kvalitě. Je vhodný pro nahrávání vokálů, akustických nástrojů nebo mluveného slova. Uzavřená sluchátka MC-250 (viz výše) pak poskytují možnost křišťálově čistého monitoringu vaší produkce.

Kompletní sety Mackie Creator Bundle a Mackie Performer Bundle představují ideální technická řešení pro vybavení domácích studií, respektive pro ozvučení menších hudebních těles. Při zachování velmi příznivých pořizovacích cen nabízejí svým uživatelům spoustu předností, především vysokou kvalitu záznamu či reprodukce zvuku. Obě tyto sestavy jsou k dostání na pultech prodejen a na e-shopu Kytary.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY