V z BTS se zapsal do Guinessovy knihy rekordů

15.12.2021 11:55 - Kateřina Drgová | foto: HYBE

Členové boybandu BTS minulý týden spustili své osobní účty na Instagramu a fanoušci a fanynky se hromadili rychleji než kdy dřív. Hned dvěma rekordy se zapsal do Guinessovy knihy Kim Tae-hyung, uměleckým jménem V. Prvenství má v nejrychleji dosaženém milionu sledujících a poté i jeho desetinásobku.

Počátkem týdne redakce slavné encyklopedie oznámila, že zpěvákův instagramový účet dosáhl milionu fanoušků za třiačtyřicet minut, čímž V o dvě minuty předběhl dosavadního držitele příčky, Taeila z NCT. Číslo se postupně zvyšovalo, až za čtyři hodiny a padesát dva sekund dosáhlo deseti milionů. To byl tak krátký čas, že se interpret může chlubit rovnou dvěma zářezy.

Podle kolektivu autorů knihy se ale první místo v počtu sledujících na této platformě často mění v závislosti na dalších celebritách, které zmiňovanou sociální síť objevují.

Jihokorejští idolové však nejsou ve výčtu rekordmanů poprvé ani podruhé. Jejich skladba "Butter" dosáhla nejvyšší hranice v počtu diváků u premiéry hudebního videa na YouTube, titulu nejsledovanější hudební video na YouTube za 24 hodin a nejsledovanější hudební video na YouTube za 24 hodin od k-popové skupiny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY