Dave Grohl a Greg Kurstin zakončili Chanuku převlečení jako Kiss

06.12.2021 17:31 - Ondřej Kocáb | foto: Youtube/Foo Fighters

Dave Grohl a Greg Kurstin se během letošní Chanuky rozhodli každý den natočit jeden cover. Během osmi dnů vybírali samé známé hity, které měly společný pouze židovský původ interpreta. Finále připadlo na Kiss a jejich klasiku "Rock And Roll All Nite". A oba aktéři se připravili i s typickým make-upem.

K videu dvojice přidala popisek: "Jak lépe oslavit další rok našich chanukových sezení než jako Chaim Witz a Stanley Eisen… dva mladí kluci z Queensu, kteří rozpálili svět (a tisíce pódií) jako Gene Simmons a Paul Stanley z Kiss!!! Greg a já bychom rádi poděkovali všem lidem, kteří letos dopomohli k našim chanukovým vystoupením. Bude těžké je překonat! (Ale my to dokážeme. Jó, dokážeme…)" Právě Grohl již v minulosti vyzdvihl newyorskou legendu coby jednu z kapel, jež ho inspirovaly jako mladého muzikanta, mluvil o ní například i během slavnostního ceremoniálu ASCAP Pop Awards v roce 2015.

Během ostatních večerů zazněly skladby "Train in Vain" od The Clash, "Big Shot" Billyho Joela, "Stay (I Missed You)" od Lisy Loeb, "Blitzkrieg Bop" od Ramones, "Copacabana" Barryho Manilowa a také nejznámější hit Van Halen "Jump". Během jednoho večera se připojila také dcera frontmana Foo Fighters Violet a ujala se vokálů při "Take The Box" od Amy Winehouse.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY