Paul van Dyk chytlavým songem "Wishful Thinking" láká na nové album

03.12.2021 18:21 - Jaromír Koc | foto: Vandit Records

Měsíce byl Paul van Dyk v nucené izolaci a s rodinou, přáteli a fanoušky byl v kontaktu jen díky digitálnímu světu. Rozhodně ale nezahálel a začal pracovat na dalším studiovém albu. A posluchačům nyní nabízí první vlaštovku, kterou nazval "Wishful Thinking".

"Chtěl jsem, aby ta píseň byla jako závan čerstvého větru," uvádí k aktuálnímu tracku sám Paul. Jako vždy na skládání nebyl sám, tentokrát si jako posilu pozval progresivního pionýra z Londýna, který vystupuje pod uměleckým jménem Kolonie. Song s líbivou melodií tak mísí dva hudební pohledy - klasický trancový rukopis německé legendy a neotřelé nápady mladého DJe a producenta.

Skladba se k fanouškům dostává ve dvou verzích. Kromě té základní, která by vcelku dobře mohla fungovat i v rádiích, vyhotovil Paul van Dyk i klubový remix, který skvěle šlape a jistě jej brzy do svých setů zařadí i další přední světoví DJové. Mimochodem, světovou premiéru měl singl právě v Praze, kde jej Dyk zahrál v rámci svého setu na letošní Transmission. I tuto verzi si můžete pod článkem poslechnout.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY