30 Seconds To Mars mají dvě stě nových písní

27.11.2021 11:14 - Honza Balušek | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Spousta kapel zalezla v pandemii do studia a skládala a nahrávala. Výjimkou nejsou ani 30 Seconds To Mars. Zpěvák Jared Leto potvrdil, že aktuálně mají pohromadě dvě stě nových písní, ale prozatím nevědí, kdy by mohla vyjít jejich další deska. Pro vydání následovníka minulé řadovky "America" z jara 2018 prý čekají na ten správný čas.

Jare Leto v Klanu Gucci
© Forum Film
Tuto dobrou zprávu pro fanoušky této formace řekl její frontman v rozhovoru pro NME. Během něj propagoval zejména nový film "Klan Gucci", jenž se i do našich kin dostal ve čtvrtek 25. listopadu. Hlavními tvářemi snímku jsou Lady Gaga a Adam Driver, Leto ztvárnil roli Paola Gucciho. Pokud máte pocit, že jste ho na plakátech neviděli, vlevo zjistíte, že viděli, maskéři na něm ale odvedli opravdu skvělou práci.

Právě tento film měl dle jeho slov také ovlivnit zvuk připravované nahrávky. Jeho soundtrack tvoří sedmdesátkové a osmdesátkové hity mimo jiné od Eurythmics, Blondie či George Michaela. Pravděpodobně se tak můžeme těšit na další desku s inspirací v discu a tehdejším popu. Zda skupinu nyní kromě něj a bratra Shannona Leta tvoří i jiní muzikanti, prozatím Jared neprozradil. Dá se však čekat, že si ve studiu většinu času vystačí sám.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY