Yzomandias v klipu "Jedna Dva" ukazuje, že úspěch není jen tak

25.11.2021 15:59 - Petr Foltys | foto: Milion Plus Entertainment

Své zatím poslední album "Prozyum: Director's Cut" vydal Yzomandias už skoro před rokem. Nyní se vrací - ve středu představil dlouho očekávaný klip k singlu "Jedna Dva". Na streamovacích službách novinka vychází v pátek 26. listopadu o půlnoci.

Yzomandias - Jedna Dva
© Milion Plus Entertainment
Okolo tohoto tracku udržoval rapper dlouhou dobu tajemnou atmosféru. Hrál ho na koncertech, na internetu kolují desítky leaků, a dokonce i on sám jeho refrén představil už v květnu na svém instagramu. Song si tak získal fanoušky i desetitisíce zhlédnutí ještě před vydáním.

Hlavním tématem písně se stal autorův úspěch a hmotné požitky, které díky němu má ("Mercedes za jedna dva / Na sobě ice za jedna dva..."). V textu ovšem také zmiňuje, že toho všeho nedosáhl jen tak. ("Ze dna nahoru fakt dlouho, nebylo to jedna dva..."). O beat se mu postaral HAARP, jehož produkci jsme mohli zaslechnout už na zmíněné desce "Prozyum: Director's Cut".

Klip, ke kterému si Yzomandias vytvořil scénář a k tomu si ho i zrežíroval (byť za přiznané pomoci českého režiséra Jana Stracha a kolegů z labelu Milion Plus), vlastně odráží text singlu. Yzo v něm ukazuje prakticky vše, co lze od rapového vizuálu očekávat, zabalil to ovšem do profesionálního obalu. Pozorné diváky zaujmou také kreativní grafiky, kterými je skvělý snímek prošpikovaný od začátku do konce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY