Televizní speciál Adele "One Night Only" si pustíte legálně už i v Česku

22.11.2021 18:18 - Honza Balušek | foto: CBS

Je to jen pár dnů, co americká stanice CBS odvysílala téměř devadesátiminutový speciál Adele "One Night Only", a pokud se jako její skalní fanoušci nemůžete dočkat, až jej budete moci (legálně) zhlédnout i v Česku, máme pro vás dobrou zprávu. Od pondělí 22. listopadu jej nabízí placený portál televize Nova VOYO. Nemáte-li tuto streamovací platformu předplacenou, dočkáte se i v běžném vysílání na televizi Nova Fun v pátek 26. listopadu od osmi večer.

Kdo sázel na větší platfotmy jako Netflix, HBO GO či Amazon Prime, spletl se, práva na pořad skončila v Česku u naší nejsledovanější televize. Dobrou zprávou je, že speciál, v němž zpěvačka u Griffithovy observatoře v Los Angeles zapěla nejen nové kusy z nyní již vydané desky "30", ale také starší hity, jsou opatřeny českými titulky. Součástí "One Night Only" je totiž i rozhovor, který s Adele vedla moderátorská megahvězda Oprah Winfrey.

Pokud by vás zajímalo, na jaké písně se během speciálu můžete těšit, zde je setlist večera: Hello, Easy on Me, Skyfall, I Drink Wine, Someone Like You, When We Were Young, Make You Feel My Love, Hold On, Rolling in the Deep, Love Is a Game.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY