David Guetta si skvěle pohrál s "My Universe" od Coldplay a BTS

29.11.2021 08:13 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

Propagace nové desky od Coldplay jede na plné obrátky. Za pár týdnů se dočkáme dalšího singlu, ovšem zatím se ještě vše točí kolem "My Universe", tedy společné písně s BTS. Pokud to jen trošku jde, Chris Martin ji s kapelou představuje naživo ve všech zásadních pořadech po celé zeměkouli. Je tedy vcelku logické, že konečně dochází i na remixy.

První zajímavější úpravu před několika týdny představil Suga, člen již zmiňovaných BTS. Druhý remix, který již vcelku dobře funguje i v klubech, vytvořilo duo Galantis. Jeho úspěch však jistě brzy zastíní nejnovější předělávka, o kterou se postaral David Guetta.

Volba skupiny Coldplay byla vcelku logická - stejně jako Galantis i Guetta pochází se stejné vydavatelské stále a jeho singly a remixy prostě skvěle fungují a mají i obrovský dosah posluchačů.

Francouzský DJ a producent zde předvádí standardně velmi dobře odvedenou práci. Ponechal původní nápěv a melodii, do nich pak zamíchal trochu elektronických zvuků, podle kterých se jasně pozná jeho rukopis. Taneční podklad sice skvěle šlape, zároveň je velmi přívětivý i k rádiím, která by tak tuto verzi taktéž mohla zařadit do svých playlistů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY