V Praze se příští rok zastaví také Arctic Monkeys

16.11.2021 13:44 - Ondřej Kocáb | foto: Domino Records

S plánovanou deskou se Arctic Monkeys rozhodli vyrazit i na turné, vůbec první od jara roku 2019, kdy dojížděli světovou šňůru k prozatím poslední studiovce "Tranquility Base Hotel + Casino". Zatímco informací ohledně nového materiálu moc není, již nyní je jisté, že se formace z Sheffieldu podruhé zastaví v České republice. Stane se tak 18. srpna na pražském Výstavišti.

O plánované sedmé řadovce se naposledy rozpovídal bubeník Matt Helders pro magazín NME: "Ano, děláme na tom. Bylo to v posledních měsících trochu nezvyklé oproti tomu jak obvykle pracujeme. Stále je mnoho věcí, které potřebujeme dokončit, ale děláme na tom. Myslím, že to během příštího roku dáme dohromady, a věřím, že se s tím dostaneme během léta i na turné."

Prozatím jediné vystoupení Arctic Monkeys v Česku je již velmi zaprášené. Na královéhradecký festival Rock For People 2009 muzikanti asi nemají úplně nejlepší vzpomínky, a tak doufejme, že si tentokrát publikum i oni užijí lepší koncert. Vstupenky budou v prodeji od středy 24. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY