Gene Simmons z Kiss má jasno - neočkovaní lidé jsou jeho nepřátelé

17.11.2021 16:03 - Honza Balušek | foto: Universal

Koronavirus, covid, vakcíny, ... Témata, o kterých se už mnozí odmítají bavit, případně nechtějí dát najevo svůj názor, aby se nemuseli zbytečně hádat. Gene Simmons z kapely Kiss se ale nebojí, že svými slovy popudí část fanoušků. V rozhovoru se Stevem Harkinsem v pořadu Talkshoplive se vyjádřil naprosto jasně.

"Jestli mezi námi chcete chodit neočkovaní, jste moji nepřátelé," pronesl mimo jiné. Ze stolu také rychle smetl výhrady k omezování svobody: "Nemáte právo jet na červenou. Vláda má právo vám říct, abyste zastavili. Když vám řeknou, že nemůžete kouřit v budově, tak prostě nemůžete kouřit v budově. A nedělají to proto, aby vám vzali vaše práva, ale protože my ostatní to nesnášíme."

Simmons se také netají svými názory, že by očkování proti covidu mělo být povinné. Během letoška musela kapela několikrát odložit koncerty, protože jak on, tak Paul Stanley měli pozitivní test. Nyní všichni členové skupiny i doprovodné crew musejí být očkování. Kiss by totiž už konečně rádi dorazili své úplně poslední rozlučkové turné do vítězného konce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY