Bruno Mars a Anderson .Paak vydají první album svého projektu Silk Sonic už v pátek

10.11.2021 19:26 - David Věžník | foto: Atlantic Recording Corporation

Bruno Mars a Anderson .Paak před časem spojili své síly a jako Silk Sonic připravili albový debut. Nahrávka nazvaná "An Evening with Silk Sonic" doputuje k uším posluchačů už tento pátek, tedy 12. listopadu.

Silk Sonic - An Evening with Silk Sonic
© facebook interpreta
Oba muzikanti se poprvé potkali v roce 2017, když .Paak předskakoval Marsovi na evropské části jeho "24K Magic World Tour". Letos v březnu vydali první společnou píseň "Leave the Door Open" a zaútočili na hitparády (posbírali za ni mimo jiné jednu dvojplatinovou, jednu platinovou a tři zlaté desky). V červenci následoval singl "Skate", před pár dny pak kousek nazvaný "Smokin Out the Window". Na videoklip k němu se můžete podívat pod článkem.

Mezi hosty devítipoložkové kolekce, jejíž zvuk se ponese na vlnách šedesátkového a sedmdesátkového r'n'b a jejíž obal vidíte vlevo, jsou Thundercat a Bootsy Collins. Svým umem přispěli do skladby "After Last Night".

Tracklist desky "An Evening with Silk Sonic" je následující: Silk Sonic Intro, Leave The Door Open, Fly As Me, After Last Night (Ft. Bootsy Collins & Thundercat), Smokin Out The Window, Put On A Smile, 777, Skate, Blast Off.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY