Písničku "Tři tečky" od Bereniky Kohoutové nespasí ani milé video

08.11.2021 15:57 - David Böhm | foto: matythecreator

Již před dvěma a půl lety vtrhla Berenika Kohoutová na popovou hudební scénu svým potrhlým songem "Dělám stojky". I v dalších singlech "Holka roku" a "Cože" potvrdila, že se nesnaží o velké umění, ale že chce posluchače spíše pobavit. Celou první desku produkoval Jiří Burian a ve spolupráci s ní pokračuje i u novinky "Tři tečky". A ačkoliv kromě textu obstarala samotná zpěvačka i melodii, výsledek tentokrát nefunguje.

Melancholické intro ještě dokáže navnadit, veškeré snažení ale potápí nemelodický refrén, v němž interpretka sází rýmy tak špatné, že se vlastně ani pořádně nerýmují. Dost možná mělo jít o vtip, pokus se ale míjí účinkem.

Berenika přitom příběh o tom, jak poznala svého nynějšího manžela, popsala pěkně: "Začátek naší love story je vlastně úplně přesně vidět v klipu. Kryštof mi poslal přes Facebook tři tečky jako nejlepší pickup line, co v tu chvíli vymyslel. Pár dní trvalo, než jsem to vůbec zaregistrovala, ale potom jsme si začali psát a psali jsme si měsíc v kuse. Potom jsme šli na první rande… a teď spolu máme dceru Lolu!" vysvětluje. Do písně, která skončí po dvou a půl minutách až násilným useknutím, ovšem tyto emoce vůbec nevměstnala. Slušelo by se přidat ještě jednu sloku, takhle singl působí jako demo.

Podprůměrnou skladbu alespoň trochu vylepšuje doprovodný videoklip. Právě díky němu si onen esemeskový příběh dokážeme představit lépe - zpěvačka chodí v zastaveném vlaku a na holešovickém nádraží kolem zpráv, které jsou jako komiksové bubliny přilepené třeba na sklo kupé. Dle jejích slov navíc útržky konverzace nijak neupravovala. Dojde také na kratičkou choreografii. Celkově však Berenika Kohoutová nepřinesla nic, co by stálo za zapamatování.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY