"Kiss of Life" je MasterChef naruby s Kylie a Jessie

07.11.2021 10:28 - Dan Hájek | foto: BMG

Jak jsme již informovali, brzy nás čeká rozšířená edice loňské řadovky Kylie Minogue "Disco". Na ni již nějaký ten týden láká společný singl s Years & Years "A Second to Midnight", druhou návnadou je pak nedávno vydaný duet s Jessie Ware "Kiss of Life".

Oba tracky v sobě nesou ozvěny diskotékového ducha let minulých, zároveň znějí současně. Ten první je primárně noční klubovkou, a ačkoliv je čerstvý kousek "Kiss of Life" postaven na podobné bázi s perkusní rytmickou sekcí, přece jen je trochu jiný.

Z odkazu disca čerpá rovněž doprovodné, drobet parodické video. Diváky přenese do baru, jenž je zjevně pravidelným cílem recenzentů kulinářských dovedností zdejší majitelky (Jessie), zejména pak jejích vyhlášených těstovin (tajný recept se však nedozvíte). Dějová linie je jakýmsi soubojem na ostří nože, kdy šéfka chce získat co nejlepší hodnocení od nečekané/čekané návštěvnice (Kylie). Celé se to postupně zvrhává do humorné frašky a následné taneční párty. Spojení obou dam funguje, líbivá melodie nepostrádá nic z umu každé z nich.

Připomeňme, že "Guest list" edice desky "Disco" Kylie Minogue doputuje do obchodů v pátek 12. listopadu. Bonusový disk přinese nejenom nové skladby, ale i selekci remixů singlů z původní nahrávky anebo streamovaný koncert "Infinite Disco", a to nejen v audio podobě na CD, ale i na DVD a Blu-ray. Pokud jste fanoušky Jessie Ware, určitě vám neuniklo nové vydání jejího ceněného alba "What's Your Pleasure" s dovětkem "The Platinum Pleasure Edition".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY