Květnový Ultramix právě vychází

21.05.2003 16:49 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ultramix květen 03
© facebook interpreta
Na obálce Thom Yorke z Radiohead. ZDARMA CD "GO PLANET ROXY" - to nejlepší ze stejnojmenného festivalu compiled by D SMACK U (Moloko, Asian Dub Foundation, Zion Train, exkluzivní nové tracky, od Skyline a Transglobal Underground, Hypnotix, E.O.S.T., Loonaloop, Southpaw, Sunshine, Blow + videoklipy Blow, Southpaw a spot Pracovní Soboty). Jako druhé CD v limitované edici Ultram:xu vychází nová deska Southpaw "Pleasure You Can Measure". K dostání pouze u vybraných prodejců za příplatek 170,- Kč.

Pouze u nás: Všichni jen tuší, jaké je nové album Radiohead, my ale víme. Komentovaný tracklist novinky "Hail To The Thief". Čtyři stránky o této kapele a netradiční průvodce po rodném Oxfordu ve stopách Radiohead. Téma: letní festivaly. Kompletní festivalový průvodce, od rocku po techno. Vyberte si svůj festival v našem pavoukovi a vyhrajte vstupy v sms soutěži!! APRÍL!!! Dostali jsme vás naší aprílovou kachnou? A kdo ještě nám naletěl? Pracovní Sobota - skupina, jakou svět neviděl... Exkluzivní reportáž, jakou jinde nenajdete! Cardigans mají novou desku, folk nebo country? To budete koukat!!! "Dělá mi potíže být sama sebou," říká Macy Gray nad novým albem. Jekyll a Hyde? Upřímně řečeno, dost hloupá hláška. Od Hypnotix odešel Bourama, přišel Strictly a s ním i nová deska "Bagua". Co přesně to divné slůvko znamená? To si přečtete právě u nás. Čeho si žádá Marilyn Manson? Zjistili jsme pro vás, jaké požadavky má tato superstar na naše promotéry. Ne, drogy jsme tam nenašli, kondomy ale ano... Trueby Trio - tři muži ve výtahu vydávají konečně své debutové album. Ale proč ve výtahu?

A dále: rozhovor s Banco de Gaia, Bow Wave, Puretone, Hex, Morcheeba, exkluzivně o novém albu Monkey Business, hrobeček: Swervedriver, retro: Dead Can Dance, navštívili jsme za vás: Maďarsko, Geomusic: Irák, 13 stran recenzí, filmy, koncerty, kluby, 10 stran novinek, připravované desky, foto měsíce, technika, přehled rádií, soutěž o trička Tata bojs, orgasmuhodný 5CD set Compost, DVD a videokazety, fade out: Yvonne Sanchez, oblíbená alba odhaluje Petr Fiala, pravidelný fejeton Richarda Krajča a plno dalšího... to vše na 100 stranách.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY