Mariah Carey nám zpříjemní Vánoce novým svátečním singlem a televizní show

05.11.2021 09:13 - Honza Balušek | foto: Apple TV+

Mariah Carey se definitivně rozhodla, že ona a Vánoce prostě patří k sobě. Letos nám sice nenadělí žádnou novou sváteční desku, ale pod stromečkem si s ní budeme moci zazpívat alespoň jednu čerstvou píseň nazvanou "Fall In Love At Christmas". A není v ní sama. Na pomoc si zavolala Khalida a Kirka Franklina a jeho sbor. Její živé provedení bude součástí nového svátečního speciálu "Mariah’s Christmas: The Magic Continues".

Pro nový vánoční pořad se zpěvačka opět spojila se streamovací platformou Apple TV+, pro niž loni natočila "Mariah Carey’s Magical Christmas Special". V té se jako hosté objevili Ariana Grande, Jennifer Hudson a Snoop Dogg, uváděla ji komička a herečka Tiffany Haddish. O letošním televizním speciálu zatím moc informací není, kromě toho, že jej režíruje Joseph Kahn a podívat se na něj budeme moci určitě ještě do konce tohoto roku.

Nový sváteční singl Mariah Carey si můžete pustit pod článkem. Předpokládat, že z této balady bude hit velikosti "All I Want For Christmas Is You", asi nejde, letošní svátky ale určitě zpříjemní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY