Adele přidává k americkému i britský televizní speciál

06.11.2021 09:36 - Honza Balušek | foto: Columbia Records

Několik let bylo sice okolo Adele téměř naprosté ticho, s novým singlem "Easy On Me" a s blížícím se vydáním nového alba "30" je jí však všude více a více. Není to tak dávno, co zpěvačka zveřejnila, že pro americkou stanici CBS natočila televizní speciál "One Night Only", a nyní ohlásila další. Ten bude určen pro její domovskou Británii.

Ostrovní pořad ponese titul "An Audience With Adele" a v neděli 21. listopadu ho odvysílá televize ITV. Zatímco americká show má kromě nových skladeb a starých hitů nabídnout i rozhovor s Oprah, britští příznivci by se měli dočkat v podstatě normálního koncertu, v němž ale úlohu publika sehrají "její hrdinové a hrdinky, kolegové hudebníci, umělci, herci, sportovci a sportovkyně a další celebrity". Pravděpodobně se tak můžeme těšit na spoustu známých tváří.

Prozatím nevíme, zda se alespoň jeden z těchto pořadů objeví v programu nějaké české televize, případně na streamovací platformě. Možná budou muset čeští (a i ostatní nebritští a neameričtí) fanoušci těm z Británie a USA jen závidět.

Nová deska Adele "30" vyjde už v pátek 19. listopadu a detailní informace o ní se dozvíte třeba tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY