Elektrizující verze "Badlands" láká na nový živák Bruce Springsteena

30.10.2021 14:45 - Jiří V. Matýsek | foto: Bruce Springsteen

Už na 16. listopadu je naplánované vydání archivního živáku Bruce Springsteena z roku 1979. Pod názvem "The Legendary 1979 No Nukes Concerts" se skrývá záznam dvojice vystoupení, která The Boss a jeho E Street Band odehráli v roce 1979 v rámci benefiční akce zaměřené proti jaderné energii. Podpořili tím organizaci MUSE (Musicians United for Safe Energy), kterou v témže roce založili hudebníci Jackson Browne, Graham Nash, Bonnie Raitt a John Hall. Kromě klasické zvukové edice vyjde kompletní sestřih i jako koncertní film, o jehož podobu se postaral režisér Thom Zimny.

Jednou z písní, která se mezi těmi třinácti na záznamu objeví, je i hitová "Badlands" z desky "Darkness On The Edge of Town". Právě tento song nyní vyšel coby samostatný videoklip. A informace o tom, že se jedná o show, která Springsteena & spol. zachycuje ve špičkové formě, rozhodně nelhaly. Ostatně posoudit to můžete sami, elektrizující výstup, který celá kapela hraje naplno, najdete níže.

Pro úplnost připomeňme, že koncert bude dispozici jako DVD, respektive Blu-ray se dvěma CD a také samostatně na dvou vinylech. Samozřejmostí je i digitální distribuce včetně streamovacích služeb.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY