Nakup a vyhraj kytaru PRS a další hodnotné ceny

20.10.2021 09:54 - Tisková zpráva | foto: kytary.cz

Druhá polovina října se v prodejnách a na e-shopu Kytary.cz nese v soutěžním duchu. Tuzemská jednička na trhu s hudebními nástroji spustila zákaznickou soutěž, ve které se hraje o řadu hodnotných cen v čele s elektrickou kytarou PRS SE Custom 24 DC 2021 v ceně 22 990 Kč! Účastníky nečeká žádné vysilující klání, stačí jen nakoupit na Kytary.cz a zaregistrovat číslo objednávky do soutěže prostřednictvím jednoduchého elektronického formuláře. Soutěž probíhá ve dnech od 14. do 31. října a už 1. listopadu bude znát své vítěze.

O co se hraje?

PRS SE Custom 24 DC 2021 - elektrická kytara

Kytary PRS z dílny Paul Reed Smith platí za jedny z nejuniverzálnějších a nejspolehlivějších nástrojů vůbec. Díky skvělému zvuku a hernímu komfortu si je oblíbili například kytaristé Santana nebo Mark Tremonti. V nabídce značky naleznete kromě osvědčených klasik i levoruké modely, sedmistrunky, barytonové a pololubové kytary nebo signature modely známých kytaristů.

Tanglewood TWR2 DCE - elektroakustická kytara

Tanglewood Rodster II TWR2 DCE je elektroakustická kytara typu dreadnought. Řada Roadster II nabízí dostupnější modely akustických kytar v přírodním minimalistickém provedení s minimem dekorativních prvků. Přední deska kytary je zhotovena z laminovaného kanadského smrku, zadní deska a luby z překližovaného indonéského mahagonu. Možnost ozvučení nabízí firemní preamp TW EX-4 s čtyřpásmovým ekvalizérem a integrovanou ladičkou.

Lanikai ZR-CEC - elektroakustické ukulele

Ukulele Lanikai osloví svou spolehlivostí, designem a dobrými herními vlastnostmi náročné muzikanty i začínající hráče, kteří požadují kvalitu už od prvních tónů. Tělo tohoto koncertního ukulele je zhotoveno z překližovaného dřeva ziricote, které poskytuje nástroji působivý vzhled i vřelý tón s temnějším zabarvením. Nástroj je osazen kvalitní elektronikou Fishman Kula s integrovanou ladičkou.

Gecko CL98A - cajon

Cajon je původně latinskoamerický nástroj, který v jeho původní podobě používali otroci na lodích na nošení ryb nebo ovoce a později na něj začali bubnovat. Od té doby prošel rozsáhlým vývojem a stal se velmi oblíbeným rytmickým prvkem zejména při akustických vystoupeních. Ve zkušených rukou dokáže napodobit zvuk celé bicí soupravy. Cajony Gecko jsou ručně vyráběné z kvalitních a odolných dřev a hrají skvělým poměrem ceny a výkonu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY