Eric Nam přijede na apríla do Prahy

21.10.2021 12:01 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Eric Nam stihl vydat již několik EP, singlů a v roce 2019 i své první album "Before We Begin". Jeho právě oznámené "There and Back Again World Tour" má šestačtyřicet zastávek, mezi nimiž ani tentokrát nezapomněl na Prahu, kam přijede představit svoji tvorbu do klubu MeetFactory 1. dubna 2022. Znovu si tak energií nabitou show podmaní početnou fanouškovskou základnu z České republiky.

Eric Nam
© Live Nation
Před svým světovým turné Eric říká: "Jsem neuvěřitelně nadšený, že se můžu vrátit na cesty a dělat to, co miluji nejvíc, tedy vystupovat na pódiu a setkávat se s fanoušky. Poprvé se ke mně připojí živá kapela, znovu se spojím se svými neuvěřitelnými tanečníky a crew a budu hrát zbrusu nové album. Nemůžu se dočkat, až vás všechny uvidím a uspořádám nezapomenutelné turné."

Minulý týden se Nam vrátil se svým novým singlem "I Don't Know You Anymore". Skladba, kterou produkoval jeho častý spolupracovník a na cenu Grammy nominovaný Rabitt, je prvním singlem z Namova očekávaného nového alba "There And Back Again". Eric Nam je všestranný korejsko-americký zpěvák, skladatel, bavič a televizní osobnost. Je jednou z nejoblíbenějších a nejznámějších osobností v Asii a byl jmenován Mužem roku časopisu GQ Korea a časopisem Forbes 30 pod 30 v Asii. Je jedním z nejrozsáhleji koncertujících asijských sólových interpretů na světě a je také spoluzakladatelem a kreativním ředitelem studia DIVE.

Vstupenky na jeho koncert budou za cenu 790 Kč v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 22. října 2021 v 10:00.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY