Snap Call zahrají ve středu v Praze

17.10.2021 12:58 - Hana Bukáčková | foto: Snap Call

Ve středu 20. října se rock'n'rollová kapela Snap Call vrací do vršovického klubu Café V lese. Pražská fanouškovská základna uvidí skupinu kvůli covidové přestávce po dvou letech.

"Strašně moc se těšíme na naše pražský fandy, navíc to bude v Café V lese, kde se vždycky svezeme na atmošce toho místa a energii lidí," říká baskytarista formace Vojta Kořínek. "Užíváme si teď po covidový pauze každej koncert úplně na maximum, víc než kdy dřív. A můžu říct, že chemie na stage nám funguje jako nikdy. Věřím, že i pražská základna, která nás teď dva roky neviděla, tohle ve středu zažije na vlastní kůži a bude to rozjetá párty (wing-wing)," říká kapelník Vojta. "Letos máme navíc velmi unikátního hosta, o warm-up se postará Dashi Stardust, skvělá talentovaná umělkyně se sametovým hlasem."

Fanoušci kapely se krom ověřených známých songů mohou těšit na i novou tvorbu - tracky, které letos skupina nahrála ve studiu a v budoucnu k nim plánuje natočit videoklipy a vydat je na albu, což je další velká věc, na kterou se můžete těšit.

Vstupné na kocnert je 160 Kč v předprodeji, 200 Kč na místě. Začíná se ve 20 hodin.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY