Cocotte Minute berou do ruky španělky a vyrážejí na akustické turné

13.10.2021 14:20 - Tisková zpráva | foto: Cocotte Minute

Je to tady! Milovníci coco metalu si konečně přijdou na své, i když dost netradičně! Chráněná dílna z Mníšku pod Brdy Cocotte Minute vyráží po jeden a půl letém klubovém lockdownu na podzimní akustické turné.

Smečka hovězí pránou zdrogovaných příšerných folkařů Cocotte Minute si nedá říct a opět se pokouší o proslavení až za hranice dobříšského okresu. Vaši oblíbení smrdutí baleťáci zarapují za doprovodu španělských kytar a praskotu ohně z hořící backstage své největší šlágry a hymny.

Cocotte Minute akustické turné plakát
© Cocotte Minute
Zároveň v duchu již zlidovělého hesla "Metal dětem!" upozorňují, že toto tour je ideální příležitostí vzít na Cocotty svoje děcka, prarodiče a veškerou vozejčkářskou a oberlenou chátru z okolí, protože nehrozí, že by dostali nakládačku v kotli. Maximálně dostanou gulášovej nášup z kotlíku, jestli to kapela mezitím v backstage nesežere všechno úplně sama!

"Todle bude solidní poslechová besídka kruciprdel! Takže buřty, KPZetky a čutory s rumem sebou!" dodává za kapelu Zeller s dodatkem: "Jestli nám po tomhle tour Porta konečně neudělí cenu za celoživotní přínos českýmu folku, prozradíme, že ji už před lety celou koupil Michal David!" Besídka čítá patnáct zastávek, startuje se 15. října v litvínovském klubu Ponorka, tak nezapomeňte ešusy a kostkovanou košili s sebou!

Termíny turné jsou následující:

15.10. Litvínov / Ponorka
22.10. Karlovy Vary / Klub Paderewski
23.10. Havlíčkův Brod / Oko
27.10. Plzeň / Pod lampou
29.10. Valašské Meziříčí /M Klub
30.10. Uherské Hradiště / Mír
13.11. Svitavy / Tyjátr
16.11. České Budějovice / Fabrika
26.11. Chrudim / R Klub
27.11. Hořovice / Labe
3.12. Děčín / Le Garage Noir
4.12. Praha / Palác Akropolis
9.12. Bratislava / Randal Club
10.12. Brno / Melodka
11.12. Ostrava / Barrák



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY