Headlinery festivalu Let It Roll budou v příštím roce Pendulum

12.10.2021 18:47 - Tisková zpráva | foto: Earstorm Records

Pořadatelé největšího drum and bassového festivalu světa Let It Roll zveřejnili hlavní hvězdu ročníku, který se bude konat v roce 2022. Tou bude australská hudební skupina Pendulum. Celosvětově známá elektronická kapela v čele se zakladatelem Robem Swirem, Garethem Grillenem a Paulem Hardingem se vrací do České republiky po deseti letech.

Pendulum se řadí mezi elektronické kapely jako The Prodigy, Kosheen nebo Linkin Park a patří mezi stěžejní kapely, jejichž vliv sahá i daleko za hranice jejich žánru. Na hudební scénu vlétli na přelomu tisíciletí, v roce 2005 vydali přelomové album "Hold Your Colour". Během následujících let se stali ikonou a díky nezaměnitelnému hlasu zakladatele kapely a hlavního zpěváka Roba Swireho v podstatě vytvořili svůj vlastní specifický žánr.

"S jistotou mohu říct, že se nám podařilo uskutečnit jeden z velkých snů jak celého realizačního týmu, tak všech fanoušků festivalu Let It Roll. Po skoro dvou letech se festival vrací v plné síle a s největší hvězdou, jaká kdy na Let It Rollu vystoupila. Po skoro dvou letech válčení s následky pandemie, která omezila kulturní život po celém světě, jsme chtěli potěšit všechny, kteří nás podporovali," uvádí marketingový ředitel festivalu Ondřej Vrba.

S oznámením hlavní hvězdy zároveň startuje i předprodej vstupenek na následující ročník, který se uskuteční 4. - 6. srpna 2022. Všechny informace o festivalu jsou dostupné na oficiálních webových stránkách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY