Bryan Adams je zpět. V březnu vydá covidové album

26.10.2021 09:54 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

V hudebním průmyslu se pohybuje již čtyři dekády a stále ho to očividně hodně baví. Řeč je o Bryanu Adamsovi, který před pár dny ohlásil vydání nové desky, jež je navíc přímo ovlivněna pandemií. Na nahrávku s názvem "So Happy It Hurts" se můžeme těšit v březnu příštího roku.

Bryan Adams - So Happy It Hurts
© BMG
V pořadí patnáctá řadovka kanadského dřevorubce nabídne dvanáct skladeb, které vznikly během nucené koronavirové pauzy. "Pandemie a zkušenosti spojené s lockdownem mi opravdu ukázaly, jak člověku může být sebrána jakákoliv spontánnost. Ze dne na den najednou nebylo turné a člověk nemohl ani jen tak sednout do auta a jet, kam se mu zachce. Titulní píseň je přesně o tom. Jde o svobodu, nezávislost, spontánnost a tento pocit štěstí a rauše, které člověk má, když se před ním objeví volná silnice. V textech nových songů popisuji hned několik věcí dnešního života, ve kterých dříme recept na štěstí, přičemž nejdůležitější roli hrají lidská pouta," dodává sám interpret.

Dodejme, že fanoušci Bryana Adamse, kteří milují fyzické nosiče, budou moci opravdu vybírat z mnoha variant. Kromě klasického CD a černého vinylu bude k mání i speciální deluxe CD s lentikulárním (tedy pohyblivým) obalem, podobný obal bude mít i vinylová edice čiré barvy. Zároveň některé internetové obchody již nyní nabízejí k předobjednání i neonově-korálový vinyl či speciální box kombinující vinyl, deluxe CD a osmačtyřicetistránkovou knihu plnou exkluzivních snímků od samotného zpěváka, který doplňuje i fotografie s jeho vlastnoručním podpisem.

U nás album vyjde 11. března v distribuci labelu Warner Music, a většina formátů tak bude dostupná i v tuzemských obchodech. Pokud však chcete titul objednat již nyní, máte možnost například zde nebo tu. Pro úplnost ještě dodejme tracklist: So Happy It Hurts, Never Gonna Rain, You Lift Me Up, I've Been Looking For You, Always Have, Always Will, On The Road, Kick Ass, I Ain't Worth Shit Without You, Let's Do This, Just Like Me, Just Like You, Just About Gone, These Are The Moments That Make Up My Life.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY