Activa vydal po deseti letech nové autorské album

11.10.2021 18:16 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Za jednočlenným projektem Activa stojí britský trancový DJ a producent Robert James Stevenson, který v této branži rozhodně není žádným nováčkem. Na svém kontě má již dvě autorská alba, na třetí, které právě vydává, si fanoušci ale museli počkat dlouhých deset let.

Activa - Origins
© Black Hole Recordings
Activa svůj první track vypustil do světa již v roce 2004 a v následujících několika letech byl hudebně opravdu plodný. Kromě desítky singlů stihl během první dekády tohoto tisíciletí vydat i debutové album "This World", druhé "To The Point" následovalo v roce 2011, tedy po dvou letech. Následně se Robert začal soustředit na nepravidelné vydávání singlů a remixů a svůj DJský um předvedl i na několika kompilacích. Poslední dva roky se ale opět upnul na tvorbu další autorské kolekce.

Výsledkem více než dvouleté práce je novinka pojmenovaná stylově "Origins", která přináší celkem patnáct tracků. Jak už bývá v trancovém světě zvykem, požádal Activa o pomoc i několik kolegů z hudební branže. Mezi hosty tak najdeme jména jako Orkidea, Rolo Green nebo zpěvačky Jennifer Rene či Shelley Segal.

Uvedení alba "Origins", které digitálně vyšlo čtvrtý říjnový den, předcházel singl "Into Pieces", jenž si můžete poslechnout pod článkem. Pokud preferujete fyzické nosiče, máme pro vás dobrou zprávu. CD vychází v těchto dnech, leč v českých obchodech zatím k mání nebude. Pokud byste jej i tak chtěli vlastnit, objednat si ho můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY