Robin Zoot ON AIR: S určitým rizikem musím počítat, nedělám disco

11.10.2021 08:16 - Spolupracovník redakce | foto: On Air

Ústecký rapper Robin Zoot je jednou z ústředních postav v současné době velmi vlivné hiphopové stáje Milion +, jejíž součástí je prakticky od jejího vzniku. V pořadu On Air však zavzpomínal i na své úplné rapové začátky, kdy spolupracoval s partou Social Gang či Smackovými A51. V nedávné době pak Robin Zoot vydal své zatím poslední album "Robby Trouble", které se (stejně jako jeho předchozí nahrávky) vyhouplo i na první příčku české digitální albové hitparády.

Jaký je vlastně jeho vztah k Ústí nad Labem, jemuž napsal milostný dopis v písní "Česká Florida"? Jak se do jeho hledáčku dostala Emma Smetana, o níž před třemi lety s Yzomandiasem a Nikem Tendem napsali po ní pojmenovaný hit? A proč poslední dobou v autě často poslouchá slovenskou zpěvačku Fíha Tralala? Podívejte se na celý rozhovor.

ON AIR je talk show hudebního publicisty Pavla Kučery s hudebníky a lidmi z hudební branže. Nový díl je uveřejněn každý týden na YouTube kanálu kytary.cz. Facebookovou stránku pořadu najdete zde, přehled starších dílů tady. Starší díly On Air si můžete poslechnout i ve formě podcastů na Spotify nebo Apple Podcasts.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY