Dvojice Kylie a Olly si v klipu "A Second to Midnight" prohodí role

07.10.2021 12:57 - Dan Hájek | foto: Kylie Minogue a Years & Years

Jak jsme již informovali, v listopadu nás čeká "Guest List Edition" zatím poslední řadovky Kylie Minogue "Disco". Celkem záhy po uvedení všech detailů k této reedici zpěvačka uvolnila nový singl "A Second to Midnight", na kterém spojila síly s Ollym Alexanderem, tedy s Years & Years.

Doprovodné video hladce zapadá do diskotékové éry spojené s touto deskou. Pohrává si se záměnou hlavních aktérů, přičemž zejména stylizace australské divy do Ollyho je precizně provedená. Nechybějí tanečníci, jejich choreografie je plná odkazů na diskotékovou horečku sedmdesátých let. Fanoušci určitě ocení i ohlédnutí do minulosti z pohledu módních kreací. Kylie zde má účes a kostýmy, jaké bylo možné vidět v doprovodných snímcích k hitové kolekci "Rhythm Of Love". Retro stylizace spojená s hudební současností funguje a jen zdůrazňuje fakt, že disco Kylie stále neztratila dech a může oslovovat.

Připomeňme, že "Guest List Edition" alba "Disco" vyjde v pátek 12. listopadu. Kromě disku plného bonusů se svého fyzického uvedení dočká i streamovaný koncert "Infinite Disco", na kterém hudebnice živě představila většinu materiálu z této kolekce. Připojila několik hitovek přepracovaných do módu legendárního Studia 54, dojde zde i na hostovačku pěveckého souboru The House Gospel Choir. Olly se svými Years & Years pak na leden chystá svůj třetí počin "Night Call", jemuž cestu dláždí nedávno vydaný singl "Crave".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY