Adam Ďurica s Emmou Drobnou odpouštějí "Naše hriechy"

08.10.2021 15:54 - Hana Bukáčková | foto: Stana Topolská

Adam Ďurica svým fanouškům slíbil novou desku - vyjít by měla ještě letos. Takovým jejím předvojem má být duet "Naše hriechy" s Emmou Drobnou. "Už dlhšie som chcel s Emmou niečo urobiť. Dokonca sme sa na tom v minulosti už dohodli, ale udalosti minulého roka to celé zhatili," komentuje spolupráci.

Ke vzniku songu pak dodává: "Celé to vzniklo u Laca Rychtárika, tá hudba je od neho, a ja som málokedy v tej polohe, že vymyslím hudbu aj text. Ja viem, aké texty mám rád, viem, aké by som chcel texty spievať, ale väčšinou spolupracujem s textármi. Ale tentokrát mi melódia už išla v hlave, a už som počul aj nejaké slová, začal som písať a tak som to celé dokončil."

Výsledkem je emotivní vztahová písnička. Obejde se bez jakýchkoliv zbytečných kudrlinek - oba interpreti zde ukazují, že v jednoduchosti je síla. Společná fúze a dokonale souznící hlasy z ní mohou udělat hit. Adam se zde ukazuje jako zručný textař, čehož důkazem je Emmina účast - zpěvačka by do něčeho nekvalitního nešla. Navíc tu nezvykle zpívá v rodné slovenštině. Skladba krom povedených obratů ukazuje na poselství, že ticho a čas vše vyléčí...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY