Nový dokument připomene životní úspěchy i pády DJe Aviciiho

28.09.2021 12:13 - Kateřina Drgová | foto: The Perfect World Foundation

Od sebevraždy světoznámého DJe Tima Berglinga, kterého miliony lidí znaly spíš pod pseudonymem Avicii, uběhlo už bezmála tři a půl roku. To však neznamená, že by na něj fanoušci zapomněli. Kromě hudby nám jeho život nyní bude připomínat i nový dokument, který se na obrazovkách objeví z kraje roku 2023.

Podle týdeníku Billboard půjde o vhled do "života a hudby umělce, který definoval novou éru a navždy změnil svět hudby. Bude to úžasný příběh o jeho nezpochybnitelných úspěších, ale i o obrovském tlaku".

Náplní filmu budou především rozhovory s rodinou, kolegy a přáteli švédského producenta. Jejich vzpomínání doplní nikdy nezveřejněné zákulisní záběry se samotným Aviciim.

O produkci se postará režisér a kameraman Björn Tjärnberg a Candamo Film ve spolupráci se švédskou národní televizí. "Mým cílem je nabídnout upřímný a nový pohled na život jak Aviciiho, tak Tima," prozradil svůj záměr kameraman Henrik Burma a dodal: "Vyzvednout chci hlavně fakt, co všechno jeho hudba znamenala pro ty spousty lidí."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY