Amenra přiveze do pražského Futura unikátní akustický set

21.09.2021 18:38 - Tisková zpráva | foto: Stefan Temmerman

Belgická Amenra, jedna z nejzásadnějších post-metalových kapel posledních let, je známá svými hlasitými a především intenzivními koncerty. Řev by měl bolet, zvuk by měl být na těle cítit. Sound těchto temných emotivců je neúprosný, pohlcující a padá na vás jak lavina. Amenra vámi prostě musí prostupovat.

Jenže hlasité turné k novému albu je odloženo na duben 2022 - tak co s původní termíny? Zahodit je přišlo formaci škoda, obzvlášť po ztrátě kontaktu s fanoušky v době covidu, a tak se temný kult Church of Ra rozhodl využít tyto původní, již odložené termíny pro turné naruby a sestavit jej ze speciálních akustických setů.

Tímto komorním, minimalistickým formátem tichého, intimního koncertu svým fanouškům Amenra umožní předat skutečnou a čistou esenci své hudby, která - v této podobě odřená až na kost - dostává úplně jiný stupeň bolestné bezútěšnosti.

Akustický koncert Amenra se uskuteční 23. září ve smíchovském Futuru (vstupenky jsou již v prodeji na webu pořádající agentury Obscure Promotion) a žádný fanoušek kapely by si tuto příležitost neměl nechat ujít. Bůh ví, kdy se může opakovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY