Lana Del Rey představila detaily nové studiovky, přihodila klip a pak opustila sociální média

14.09.2021 15:16 - David Věžník | foto: Universal Music

Okolo alba "Blue Banisters" se děly věci už před nějakou dobou, až nyní ale začíná být konečně jasno. Lana Del Rey tuto desku vydá 22. října a nabídne na ní patnáct songů včetně všech dosud vydaných singlů.

Lana Del Rey - Blue Banisters
© facebook interpreta
Podle nejnovějších zpráv si fanoušci budou moci vybrat hned z několika obalů - jeden z nich vidíte vlevo. Zpěvačka tuto sérii novinek doplnila rovněž videoklipem k dalšímu singlu, písni "Arcadia". Snímek v závěru doplňuje ještě kompozice "Interlude - The Trio", což je Lanina verze skladby Ennia Morriconeho "The Good, The Bad And The Ugly". Na video se můžete podívat níže.

Pár dní nato americká hudebnice oznámila, že opouští sociální média. "Mám zkrátka spoustu jiných zájmů a další práce, jež vyžaduje mou pozornost a soukromí," napsala na profil na Instagramu krátce před tím, než jej spolu s účty na Twitteru a Facebooku vypnula. Média a příznivci tak už mohou čerpat informace pouze z jejího webu.

Kolekce "Blue Banisters" bude obsahovat tyto skladby: Text Book, Blue Banisters, Arcadia, Interlude - The Trio, Black Bathing Suit, If You Lie Down With Me, Beautiful, Violets for Roses, Dealer, Thunder, Wildflower Wildfire, Nectar of the Gods, Living Legend, Cherry Blossom, Sweet Carolina.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY