Duran Duran spojí na nové desce minulost, budoucnost a čtyřicetileté výročí

09.09.2021 10:25 - Honza Balušek | foto: Tape Modern

Duran Duran se svou patnáctou řadovkou "Future Past" rozhodně žádné tajnosti nedělají. Vyjde sice až 22. října, ale venku už jsou všechny relevantní informace včetně tracklistu a obalu a také tři singly.

Duran Duran - Future Past
© BMG
První zveřejněná skladba přišla už v květnu v podobě písně "Invisible", singlová dvojka "More Joy!", v níž si zahostovali Graham Coxon (z Blur) a japonská formace CHAI, se do světa vydala v srpnu. Aktuálně kapela nahrávku propaguje třetí ochutnávkou nazvanou "Anniversary" (pusťte si ji pod článkem), která upomíná na její čtyřicetileté (!) výročí.

Základní edice nového alba přinese dvanáct songů, v nichž kromě výše zmíněných hostují třeba Tove Lo nebo rapperka Ivorian Doll. Deluxe edice pak nabídne o tři kousky více a snad i duet s Lykke Li, o němž se hovoří již mnoho měsíců, ale v základní verzi nahrávky obsažen není.

Tracklist nové desky Duran Duran bude následující: Invisible, All Of You, Give It All Up (Feat. Tove Lo), Anniversary, Future Past, Beautiful Lies, Tonight United, Wing, Nothing Less, Hammerhead” (Feat. Ivorian Doll), More Joy! (Feat. CHAI), Falling (Feat. Mike Garson).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY